Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Danas razgovori SDP-a i Stare garde Liberalnog saveza

Sastanak je uslijedio nakon poziva nosioca liste SDP i građani Nikole Đuraškovića, koji je 10. decembra preko Facebook profila pozvao SG LSCG, napisavši da razumije njihovo neprihvatanje tadašnje odluke odborničkog kluba SDP o povratku u lokalni parlament

Susret predstavnika izborne liste „SDP i građani“ i Stare garde LSCG biće održan danas, saznaje Radio Cetinje.

Sastanak je uslijedio nakon poziva nosioca liste SDP i građani Nikole Đuraškovića, koji je 10. decembra preko Facebook profila pozvao SG LSCG, napisavši da razumije njihovo neprihvatanje tadašnje odluke odborničkog kluba SDP o povratku u lokalni parlament.

“Za mene su naše razlike daleko iza nas! Čvrsto vjerujem da zajedno možemo oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore”, poručio je Đurašković.

Par dana kasnije, iz Stare Garde je takođe preko Facebook profila, poručeno da prihvataju tu inicijativu i da će saslušati zamisli SDP.

“O uspjehu ili neuspjehu tih razgovora uredno ćemo vas obavijestiti”, stoji u informaciji koja je objavljena na FB stranici Stare garde LSCG.

Nije poznato u koje vrijeme je zakazan početak sastanka, a sudeći po najnovijoj praksi političkih aktera u Prijestonici, o rezultatima razgovora javnost će biti obaviještena preko društvenih mreža.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve