Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Danas premijerski sat, evo na koja će pitanja Marković danas odgovarati

U ime posebnog kluba poslanika Goran Danilović pitaće Markovića na koji napad je mislio kad je 14. maja na vanrednoj konferenciji rekao da je Crna Gora izložena brutalnom napadu koji može da ima nesagledive posledice po zdravlje građana

Premijer Duško Marković odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

foto gov.me

U ime posebnog kluba poslanika Goran Danilović pitaće Markovića na koji napad je mislio kad je 14. maja na vanrednoj konferenciji rekao da je Crna Gora izložena brutalnom napadu koji može da ima nesagledive posledice po zdravlje građana.

“Da li ste, s tim u vezi, Vi sredili da nakon svetovasilijevskog hoda ulicama Nikšića bude priveden vladika Joanikije, kao i osam sveštenika, uz naređenje da episkop budimljansko-nikšićki po svaku cijenu bude transportovan policijskom maricom”, pitao je Danilović.

Poslanika Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića interesuje šta Marković planira da preduzme kako bi bili zaustavljeni, kako je naveo, svima vidljivi i očigledni, međunarodno potvrđeni, opasno negativni trendovi u društvu koji zlonamjerno proizvode velike posledice po njegovu stabilnost, dalji napredak na putu ka EU i ukupan proces demokratske konsolidacije.

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević pitaće Markovića sa koliko novca su Milo, Blažo i Aco Đukanović, kao i Ana Kolarević pomogli građane i državu u doba korone.

Poslanik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović tražio je od Markovića komentar na učestale incidente tokom kojih se ispoljava šovinizam prema pripadnicima nacionalnih manjina u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve