Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Damjanović: Živimo u strahu, vlast za samo tri mjeseca urušila sistem, zadužila državu

Uspjeli su, ističe, preko noći da zaduže državu 750 miliona eura i o tome obavijestili javnost tvitom

Aktuelna vlast je za svega tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem, koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore, saopštila je danas nositeljka liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović.

Uspjeli su, ističe, preko noći da zaduže državu 750 miliona eura i o tome obavijestili javnost tvitom.

“Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta srpski svet”, navodi Damjanović.

Olako su, naglašava, likvidirali i ugasili crnogorski nacionalni i ekononski brend avio-kompaniju Montenegro Airlines.

“Živimo u konstantnom strahu i tenzijama izazvanih nacionalističkim divljaštvom”, kaže nositeljka liste Evropski tim za Nikšić.

Kako dodaje, to su samo neke od mnogih podlih zloupotreba, ali i elementarnog neznanja i nepoznavanja načina funkcionisanja državnog aparata od strane članova Vlade.

“Nikšić se današ još jednom nalazi na braniku odbrane naše države. Lokalni izbori u našem gradu su prelomni momenat kad Crnu Goru moramo vratiti daljem razvoju, prosperitetu i evropskom putu napretka”, poručuje Damjanović.

Prema njenim riječima, težnju ka takvom rezultatu oslikava raznolik sastav njihove koalicione liste, koja predstavlja Evropski tim za Nikšić.

“Nikšić će ostati svetionik društvenog razvoja naše države jer ćemo nastaviti da mijenjamo grad nabolje”, zaključila je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve