Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović Vučiću: Najiskrenije čestitke povodom jubileja 15 godina obnove nezavisnosti Vaše države

''Ovaj veliki praznik je dan koji treba zajednički da slave dva prijateljska i bratska naroda. Svi zajedno moramo dati doprinos jačanju tekovina koje smo postigli 2006. godine''

Povodom 21. maja-Dana nezavisnosti, predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović je uputio čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i poručio da je datum 21. maj veoma važan kako za Crnu Goru, tako i za građane Srbije koji su na ovaj datum dobili suverenu državu.

Čestitku prenosimo integralno:

“Poštovani predśedniče,

Vama lično i svim građanima Republike Srbije upućujemo najiskrenije čestitke povodom velikog jubileja 15 godina obnove nezavisnosti Vaše države.

Datum 21. maj je veoma važan kako za nas u Crnoj Gori tako i za građane Srbije koji su na ovaj datum dobili suverenu državu.

Ovaj veliki praznik je dan koji treba zajednički da slave dva prijateljska i bratska naroda. Svi zajedno moramo dati doprinos jačanju tekovina koje smo postigli 2006. godine.

Iskreno se nadamo da će Vaša politika doprinijeti podizanju svijesti o značaju ovog datuma za istoriju države koju predstavljate.

Vjerujemo da ste saglasni sa činjenicom da se zahvaljujući odluci građana Crne Gore iz 2006. godine danas na East River-u viori zastava Republike Srbije.

U nadi da ćete sa pozicije prvog čovjeka Republike Srbije uputiti tonove prijateljstva Crnoj Gori, srdačno Vas pozdravljamo”, navodi Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
18.05.2021-18:56 18:56

Bravo. Tako se zbori sa fašistima!
I njima je praznik, ili “slaviće i ko neće :) “