Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Vladini eksperti postali rijaliti zvijezde

''I konačno kada je došlo vrijeme da se ekspertima kaže da su se dosta igrali ministara tada u vladi kreće rijaliti pod nazivom ''izdaja izborne volje građana'' čiji su producenti premijer Krivokapić sa svoja dva ministra od ''povjerenja''''

Kada su 7. decembra “eksperti” taksi prevozom došli prvi radni dan na posao svi smo za trenutak bili pozitivno zatečeni njihovim gestom i miroljubivim porukama koje su slali. U širenju ljubavi i populizma najviše je prednjačio profesor sa Mašinskog fakulteta još koji dan aktuelni premijer Zdravko Krivokapić koji je ni kriv ni dužan zaśeo u fotelju koja je za njega ispostavilo se bila prevelik zalogaj, kazao je Aleksandar Damjanović iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

Ostatak teksta prenosimo u cjelosti.

Kako je vrijeme prolazilo Milan i Andrija su bivali sve nervozniji jer se Zdravko otrgao kontroli i otrčao u zagrljaj medijiskim reketašima Željku i Mišku koji su mu nakon što su ga “ iskoristiki” okačiki omču oko vrata.

Profesor je jedno vrijeme dobro vozio slalom i kad je taman mislio da je sa Evropom sad uspio da spasi fotelju uslijedio je scenario kojem se bar u ovom trenutku nije nadao.

Malo je vremena trebalo da maske padne i da se građani i cjelokupna crnogorska javnost uvjere da “ eksperti” nijesu divni kako je to na prvi pogled izgledalo već su što bi naš narod kazao “ spolja gladac unutra jadac”.

Svi smo se uvjerili da su oni vodili antidržavni politiku izdavajući nacionakne interese što za mene nije bilo iznenađenje jer sam znak da je njihovo imenovanje bio bleferski trik onih koji žele da Crnu Goru stave pod kišobran velikosrpskog nacionalizma.

Kako je vrijeme odmicalo sve više smo sticali dojam da su vladini “eksperti” postali rijaliti zvijezde kakve ni u Zadruzi kod Željka Mitrovića nijesu viđene.

I konačno kada je došlo vrijeme da se ekspertima kaže da su se dosta igrali ministara tada u vladi kreće rijaliti pod nazivom “ izdaja izborne volje građana” čiji su producenti premijer Krivokapić sa svoja dva ministra od “ povjerenja”.

Slušajući njihove vapaje pitam se koju oni izbornu volju brane kad 30. avgusta za njih niko nije glasao niti je znao da su živi?

Za rijaliti šou “ekspertima” podršku pruža predśednik Skupštine Aleksa Bečić sa svojim Demokratama koji po svemu sudeći odbrojava poslednje dane na funkciji za koju su ga glasali Dritan i Joko koje danas naziva izdajnicima.

Šetajući nikšićkim korzom sretoh Joka iz SNP-a koji mi se požali kako iz Beograda na njega vrše pritisak da sruši vladu kako bi se spasila gledanost Zadruge koja iz dana u dan opada zbog dešavanja u Vladi Crne Gore.

Siguran sam da za Zdravkove “ eksperte” nema zime kada ostanu bez ministarskih funkcija lako će pronaći novi angažman u nekom od rijalitija koji za njima vape.

Dok Marina Jočić i Jelena Kljajević hlade šampanjac nama preostaje da čekamo kraj rijalitija od kojeg nam je svima muka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve