Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Damjanović: Šta je Nikšić Bogu zgriješio da ga vode četnici

Tačno je da će se grad promijeniti više Nikšić neće biti prepoznatljiv po Ljubu Čupiću i Muharemu Asoviću već po tvorcima četničke ideologije jer će nova vlast inicirati da ulice našeg grada nose imena zločinaca, rekao je Damjanović

Izbor Marka Kovačevića na mjesto predśednika Opštine Nikšić nameće logičko pitanje šta je grad koji je simbol slobode Bogu zgriješio da ga vode četnici? Prilikom polaganja zakletve “vjerujući” Marko se nije zakleo tako mi Bog pomogao jer i sam zna da za svoju misiju ne može računati na Božiju pomoć, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Prema njegovim riječima, evidentno je da funkciju neće obavljati po Ustavu i zakonu već po pravilima srpskog sveta kojem pripadaju on i njegov mentor Andrija Mandić.

“Nažalost četnički pionir Marko je izborom na mjesto predśednika Opštine stao rame uz rame sa Batom Grujičićem i ostalim nikšićkim velikanima koji su vodili naš grad. Marko Kovačević zagovornik zločinačke četničke ideologije uz podršku istomišljenika iz Demokrata i ‘građanske Ure’ će u naredne četiri godine sa pozicije predśednika opštine u Nikšićkom pozorištu organizovati kulturne programe koji će veličati djela Draže Mihailovića”, kazao je Damjanović.

Kako dodaje, u Zahumlju će se organizovati pjesničke večeri Matije Bećkovića i ostalih negatora crnogorskog identiteta.

“Na Bedemu će se umjesto crnogorske zastave vijoriti trobojna koja simbolizuje nestanak Crne Gore dok će se umjesto Bedem festa organizovati sabori trubača. Teško će biti svima nama koji živimo u Nikšiću i koji ga volimo da gledamo kako se gasi duh slobode kojim je odisao”, istakao je Damjanović.

Oni koji su na martovskim izborima, kako kaže, željeli promjene na bolje izgleda da su dobili promjene kakve ni sami nijesu slutili.

“Živjeće u gradu iz kojeg će se slati poruke šovinizma i mržnje prema svemu što nije srpsko. Tačno je da će se grad promijeniti više Nikšić neće biti prepoznatljiv po Ljubu Čupiću i Muharemu Asoviću već po tvorcima četničke ideologije jer će nova vlast inicirati da ulice našeg grada nose imena zločinaca”, rekao je Damjanović.

Dodaje, da nikšičke porodice Adzajlić, Jaganjac, Muratović, Osmanagić više neće živjeti u građanskom Nikšiću za čiju slobodu su živote položili njihovi preci.

“I dalje će našim gradom teći rijeke Bistrica i Zeta koje neće moći oprati bruku koja će se u naredne četiri godine dešavati u gradu čelika i piva. Na kraju moj Nikšiću pobijedio si ti mnogo veće okupatore od ovih koji trenutno upravljaju tvojom administraciom”, zaključio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonymous
11.05.2021-09:33 09:33

Nista Niksic, ali narod, jeste pogrijesio!!! Ako ovome sto izabraste, FACU malo bolje poglidate, DOCI CE te do pravog zakljicka, da je gad!!!

Nikola
11.05.2021-09:36 09:36

Govedo maloumno ka I tata mu andrija i idol picousti genocidas
https://usintelnews.com/serbian-dictator-aleksandar-vucic-runs-biggest-criminal-cartel-world/