Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Premijer policijom pokušava da me zastraši

''Zdravko Krivokapić treba da bude svjestan da će ga zbog otimanja svetinja stići Božiji sud kao što je stigao i crkvene velikodostojnike koji su otimačinu prvi pokrenuli'', poručio je Damjanović

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović, danas je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva iz Podgorice pozvan u Centar bezbjednosti Nikšić da se izjasni na okolnosti performansa koji je izveo ispred zgrade Vlade Crne Gore.

Kako je naveo, poziv je shvatio kao “pokušaj zastrašivanja i kršenja člana 47 Ustava Crne Gore od strane izvršne vlasti”.

“Takođe želim da obavijestim crnogorsku javnost da je poziv za saslušanje uručen mojoj majci u kasnim večernjim satima na veoma neprofesionalan drzak i neprimjeren način. Ovim gestom premijer Krivokapić pokušava zloupotrebljavajući državne institucije da se obračuna sa nama koji smo protivnici izdajničke anticrnogorske politike koju sprovodi Vlada na čijem je čelu. Zdravko Krivokapić treba da bude svjestan da će ga zbog otimanja svetinja stići Božiji sud kao što je stigao i crkvene velikodostojnike koji su otimačinu prvi pokrenuli”, poručio je Damjanović.

Poručuje premijeru da mu neće dozvolti da se sa njim obračunava kao što je to radio sa Veselinom Veljović te da će se “uvjek uzdignuta čela suprostaviti njegovoj izdajničkoj misiji”.

“Ovaj gest antidržavnog premijera će mi dati elan da se još jače i snažnije borim za vrijednosti građanske i evropske Crne Gore”, dodao je Damjanović.

Ukoliko bude ugrožena bezbjednost nekoga od članova njegove porodice ili lično njemu, poručuje sljedeće:

“Ako se evetualno desi neka neprijatnost meni i mojoj porodici svu odgovornost će snositi lično premijer Zdravko Krivokapić kome ovom prilikom poručujem da gospod Bog svakom sudi po zasluzi i da ga Božiji sud zbog izdaje Crne Gore neće zaobići”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
upamtimo
14.09.2021-15:48 15:48

Svaka ti čast, ljudino! Podrška za tebe i sve hrabre Crnogorce!