Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović poklonio Abazoviću dvije štoperice da bi mu odbrojavale vrijeme na funkciji i slobodi

Damjanović je pozvao građane da na parlamentarnim izborima mudro glasaju kao što su to uradili 21.maja 2006. godine jer od nas žavisi u kakvoj državi ćemo živjeti mi i naša đeca

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović je premijeru i lideru URE Dritanu Abazoviću poklonio dvije štoperice da mu olakšaju politički pad.
Damjanović je Abazoviću poklonio jednu štopericu da mu odbrojava vrijeme na funkciji  vd premijera, a drugu da mu odbrojava vrijeme na slobodi, jer će zbog potpisivanja Dzomićevog temeljnog ugovora odgovarati pred nadležnim institucijama.
Damjanović je kazao da od kada je kroz Mojanoviće prošao prvi voz, i od kada je Bujo Đurašković uz pomoć Demokrata i Ure zaśeo u fotelju gradonačelnika Cetinja da Crna Gora ne pamti da je neku odgovornu funkcju obavljao veći izdajnik od Dritana Abazovića.
On je kazao da građani Crne Gore 11. juna imaju idealnu priliku da sa olovkom u ruci “sude” Abazoviću zbog izdaje Crne Gore.
Damjanović je pozvao građane da na parlamentarnim izborima mudro glasaju kao što su to uradili 21.maja 2006. godine jer od nas žavisi u kakvoj državi ćemo živjeti mi i naša đeca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve