Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Peti decembar idealna prilika da Cetinjani odgovore URI i Demokratama

Nada se, kako je naveo, da će građani Cetinja znati da odgovore izdajnicima ali ne mecima i suzavcima već demokratski sa olovkom u ruci

Lokalni izbori koji se na Cetinju održavaju 5. decembra su idealna prilika da građani ovog grada odgovore Demokratama i Uri na zasipanje suzavcima i gumenim mecima, saopštio je Aleksandar Damjanović iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

Kazao je da je ovo, takođe, prilika da ponosni građani Cetinja kažu ovim političkim subjektima šta misle o njihovoj izdajničkoj politici i pokušaju da 5. septembra ponize crnogorsku Prijestonicu.

”Vjerujem da će Demokrate i Ura platiti skupu cijenu zbog napada suzavcima i gumenim mecima na patriote koje su u Prijestonici branili dostojanstvo Crne Gore”, smatra on.

”Dok su pripadnici policije građane zasipali suzavcima i gumenim mecima Abazović i Bečić su to nijemo posmatrali iz udobnih fotelja navijajući da srpski popovi pokore Cetinje. Samo dva mjeseca nakon ovih sramnih događaja Demokrate i Ura predaju izborne liste za lokalne izbore čijoj predaji nijesu imali hrabrosti da prisustvuju “ hrabri sokoli” Dritan i Aleksa”, dodao je.

”Čak je Bečić unajmio sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve da agituju za njegovu partiju kako bi sačuvao obraz koji je odavno izgubio u rodnom gradu. Demokrate poklončićima iznenađenja pokušavaju zavarati cetinjane da im daju svoj glas dok Ura polulističkim kampanjom pokušava prbaviti šlauf za spasavanje”, dodao je.

”Neučešćem u predizbornoj kampanji na Cetinju Bečić i Abazović su pokazali licemjerje i politički kukavičluk po čemu su i te kako prepoznatljivi”, smatra Damjanović.

Nada se, kako je naveo, da će građani Cetinja znati da odgovore izdajnicima ali ne mecima i suzavcima već demokratski sa olovkom u ruci.

”Ruka pravde će po svemu sudeći petog decembra u crnogorskoj Prijestonici lupiti šamar Demokratama i Uri od kojeg će im dugo zvoniti u glavi. Vjerujem da će lokalni izbori na Cetinju pokazati da je pravda spora ali dostižna i da ovaj grad nijesu uspjeli pobijediti mnogo veći protivnici od Demokrata i Ure”, dodao je.

”Svaki glas koji Ura i Demokrate dobiju u Prijestonici je metak u srce ponosnom i časnom Cetinju”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve