Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Novim logom URA ne može sakriti crn obraz

URA jeste pozelenjela ali bruku koju je učinjela Crnoj Gori nikad neće moći oprati sa svog obraza, poručuje Damjanović

Kozmetičkom promjenom vizuelnog identiteta logotipa URA ne može sakriti crn obraz zbog izdaje Crne Gore, kazao je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

“Građanski pokret kako sebe nazivaju je nakon izbora 30. avgusta postavio tempiranu bombu u temelj građanske Crne Gore. Oni su odlučili iz samo njima znanih razloga da idu u koaliciju sa negatorima crnogorske nezavisnisti, državnih simbola i NATO integracija. Danas zbog njihove nakaradne odluke cijenu plaća Crna Gora koju ekspertska Vlada za koju se URA zalagala vodi stramputicom”, navodi Damjanović.

Evidentno je, ističe, da je URA spremna da pogazi sve svoje principe i da izda glasače zarad fotelje što najbolje pokazuje njihov ulazak u koaliciju sa eksponentima srpskog sveta.

“Crnogorci će ovaj politički savez pamtiti po tome što su u Skupštini Crne Gore zajedno sa Demokratskim frontom i Demokratama dali glas da se vlasništvo nad crnogorskim svetinjama prenese na drugu državu. Novom starom lideru URE Dritanu Abazoviću riječ “ izdaja” nije strana on je do sada više puta izdavao svoje saborce da bi se domogao funkcije u izvršnoj vlasti”, ističe Damjanović.

Prema njegovim riječima, danas se najbolje vidi da su Darko Pajović i Azra Jasavić koje je Dritan nazivao izdajnicima heroji jer bez obzira na politička neslaganja sa tadašnjom izvršnom vlašću nijesu izdali Crnu Goru.

“URA jeste pozelenjela ali bruku koju je učinjela Crnoj Gori nikad neće moći oprati sa svog obraza. Izdržala je Crna Gora i veće neprijatelje od URE tako da sam siguran da će i iz ove borbe izaći kao pobjednik”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
05.07.2021-10:42 10:42

Posto je URA sa ostalim cetnicima izglasala jednu opasnu odluku..otudjivanje..vjerskih sakralnih objekata tudjoj drzavi….zato moraju da odgovaraju..ili opet da izglasavaju..inace ih treba proglasiti neprijateljima drzave CG..a ujedno teroristima..Predajte ih sudu..Ovo je nevidjeni kriminal..
Bas zbog ovog slucaja Skupstinu treba raspustiti..mi kao nacija..nista na ovome ne radimo..hvali nam agresivitet..zato oni rade sto rade..i idu dalje…

Ubijeđena
05.07.2021-11:53 11:53

Neko je napisao da ih “fabimo” da se pridruže opoziciji ali tu sreće nema , treba opravdati uslove koalicije , ništa nije za đaba

JajeKokino
05.07.2021-11:55 11:55

URA -ABAZOVIC – SU SPZILI CRNU GORU PREDALI JE U RUKE -SPS- I PODIJELILI GRADJANE KOJI MORAJU ODGOVARAT NE SAMO KOD SUDA NEGO I KOD GRADJANA CG DA BUDE SKOLA ZA BUDUCU GENERACIJU DA NIKAD NIKO NE SMIJE IZDAT CG PRIMJER- ( KARADZIC-MLADIC PODIJELILI ZEMLJU ) NISTA URA NIJE BOLJA!