Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Damjanović: Nećemo dati da ruše našu kuću

Evropski tim za Nikšić spreman je da na već odlično postavljenim temeljima sarađuje sa svima onima koji se istinski zalažu i promovišu otvoreno građansko i društvo jednakih šansi za sve, saopštila je danas na konferenciji za medije nositeljka liste Sanja Damjanović

Evropski tim za Nikšić spreman je da na već odlično postavljenim temeljima sarađuje sa svima onima koji se istinski zalažu i promovišu otvoreno građansko i društvo jednakih šansi za sve, saopštila je danas na konferenciji za medije nositeljka liste Sanja Damjanović.

“Hajde da radimo zajedno jer nigdje nema ljepšeg života nego u svojoj kući. Našu kuću treba da popravljamo, znamo to, dobili smo lekciju. Ali, našu kuću ne treba da rušimo i nećemo dati da se ona ruši i naš put je evropski put.

Vjerujem u pobjedu 14. marta i želim da poručim svima koji to ugrožavaju da prestanu to da rade, jer nama ne trebaju tenzije. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji promovišu otvoreno građansko društvo. Društvo jednakih šansi za sve. To je naš pečat”, saopštila je Damjanović.

Prema njenim riječima, Evropski tim za Nikšić je tokom kampanje promovisao nešto najljepše, a to je budućnost.

Damjanović je podsjetila da DPS ima preko 60.00 članova i da je u toj partiji najveći intelektualni potencijal.

“Pogledajmo rezultate koje je postigla Crna Gora i to naši građani vide. Nakon raspada bivše Jugoslavije, Crna Gora je bila zadnja ekonomija, a neposredno prije kovid situacije Crna Gora je bila prva ekonomija u regionu. Bili smo zemlja koja je dostizala najbrži ekonomski rast, lider u evropskim integracijama, stabilna i sigurna destinacija za investitore. Crna Gora izgleda kao biser na Balkanu i to nije bez razloga.

Postali smo članica NATO, a ko je te rezultate gradio – DPS je bio na čelu Crne Gore 30 godina, pa da vidimo ko za ove rezultate može da kaže da je to nešto negativno”, rekla je Damjanović.

Ona je pozvala sve one koji kritikuju da se pridruže, ali da se ne „ruši temelj“ odnosno sve ovo što je DPS mukotrpno i dugoročno gradio znojem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
12.03.2021-19:39 19:39

Sanja,Vi ste savrsena politicarka,,iskrena..otvorena..Nudite buducnost mladim ljudima..Pitanje je,oceli se neki otrijezniti od ubilackog srpskog-popovskog nacionalizma..
Drugo..gotovo hiljadu srbijanaca..i dodikovaca upisano na izbornoj listi NK..sto je kriminal vecih razmjera..Taj kriminal–a ujedno prevara se mora otkloniti!!