Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Damjanović: Mandić istura druge da umjesto njega prime udarac pa onda nosi oblogu

Poručuje da Mandić ima strategiju kada su u pitanju sučeljavanja sa drugim političkim akterima

Nakon što je funkcioner DF Nemanja Baošić kazao da su procjene predsjednika Crnogorske kulturne mreže, po pitanju realizacije ideologije “srpski svet” relevantne reagovao je Aleksandar Damjanović.

“Najnoviji javni istup golobradog mladića Nemanje Baošića koji je potpisao odgovor meni koji je pisan u nekoj od raskošnih kancelarija na Andića vencu je pokazatelj da četnički vojvoda Andrija Mandić nema hrabrosti da sam sebe brani”, navodi Damjanović.

Poručuje da Mandić ima strategiju kada su u pitanju sučeljavanja sa drugim političkim akterima.

“Za nas koji poznajemo Rajovu biografiju to nam ništa nije novo uvijek je on nalazio druge da umjesto njega “prime udarac” a da on sa oblogom ide u Srbiju i žali se kako ga boli. U najmanju ruku sam očekivao da će Slaven Radunović isturiti sebe da primi udarac umjesto svog lidera, no izgleda i Slaven se opametio ne želi da bude ono što je dugo bio u crnogorskom parlamentu”, osjenjuje Damjanović.

Zbog ovakve “ kukavičke” strategije, pojašnjava,  danas po svim anketama Andrija Mandić gleda u leđa svom političkom saborcu iz Mojanovića Milanu Kneževiću koji, kako kaže,  “ima više robijaškog staža nego četnički vojvoda dana u izvršnoj vlasti”.

“Ni baba Vanga na koju se vojvodin pancir Baošić poziva u pasulju ne vidi kadrove Demokratskog fronta u vladi kojoj ovaj politički savez postavlja dinamit u temelje samo još čeka da im iz Beograda stignu kapisle”, opominje Damjanović.

Mandiću predlažee da se dobro pripremi za borbu koja mu slijedi sa predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem “ko će od njih dvojice biti prva kokarda Srbije u Crnoj Gori”.

“Na kraju poručujem golobradom funkcioneru DF-a Nemanji Baošiću da ne dozvoli da bude Rajova kuka i motika za potkusurivanje jer ima i časnijih načina za napredovanje u politici”, zaključuje Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Damjanović: Mandić istura druge da umjesto njega prime udarac pa onda nosi oblogu – CG Vijesti
19.07.2021-16:44 16:44

[…] Aktuelno […]