Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Kad je Bečić prošle godine kršio mjere u Grbavcima, mogao je poći i do Velike

Prema njegovim riječima pozivajući se na epidemijološke mjere koje je i sam kršio prisustvujući sahrani u Grbavcima dok to nije bilo dozvoljeno ostalim građanima, Bečić je pokušao da opere svoju partiju od činjenice da su zarad politički poena zloupotrijebili sjene stradalih u Velici

Da istina zna jako da zaboli danas je političkim šibicarenjem i uvredama na ličnoj osnovi na moj račun pokazao predsjednik Skupštine Aleksa Bečić svojim histeričnim odgovorom, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović, te naglasio da kad je Bečić prošle godine kršio mjere u Grbavcima, mogao je poći i do Velike.

“Ovog osvjedočenog izdajnika je zaboljela istina koju sam iznio u vezi akcije polaganja vijenaca stradalima u Velici koju je organizovala njegova stranka kako bi se ‘takmičila’ sa Demokratskim frontom oko srpskog biračkog tijela”, naveo je Damjanović.

Prema njegovim riječima pozivajući se na epidemijološke mjere koje je i sam kršio prisustvujući sahrani u Grbavcima dok to nije bilo dozvoljeno ostalim građanima, Bečić je pokušao da opere svoju partiju od činjenice da su zarad politički poena zloupotrijebili sjene stradalih u Velici.

“Ovim putem pitam Demokrate i Aleksu šta ih je od osnivanja pa sve do početka pandemije corona virusa sprečavalo da se poklone sjenima stradalih?”, istakao je Damjanović.

Kako dodaje, za očekivati da će političko šibicarenje Bečića vratiti pod šinjel Milana Kneževića kojem će ponovo biti kurir za najpovjerljivije poslove nabavke hrane i pića.

“Na kraju poručujem Demokratama i Aleksi da im ja i svi koji volimo državu nećemo dozvoliti da je prodaju kao što su prodali crnogorske svetinje nakon dolaska na vlast”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve