Petak, 7 Oktobra, 2022
Rubrika:

Damjanović: Gospodine Bojoviću, nije vrijeme da svoje lične frustracije liječite napadima na predśednika države

''Gospodine Bojoviću nije vrijeme da svoje lične frustracije zbog neostvarenih ambicija iz prošlosti liječite napadima na predśednika Đukanovića koji vodi grčevitu borbu za odbranu Crne Gore'', poručio je Damjanović

Piše: Aleksandar Damjanović

Juče smo imali priliku da u javnosti pročitamo autorski tekst predśednika Crne Gore Mila Đukanovića i reakciju koordinatora GI 21. maj Rada Bojovića.

Bojović vidno iznerviran Đukanovićevim stavovima putem twittera  ga proziva kako je ’’promašio autorski tekst’’ i pita ’’zašto je oglašavanja proevropskih suverenističkih snaga nazvao zapomaganjem’’.

Pažljivo prateći doprinos koordinatora GI 21. maj bez namjere da budem advokat predśednika Đukanovića, pitam se sa koliko obraza je reagovao?

Aleksandar Damjanović: Gospodin Bojović je u velikoj zabludi ako misli da performansi GI 21. maj mogu doprinijeti padu Vlade doktora Dritana Abazovića, a da se zaobiđe Đukanovićev DPS

Lično nijesam mogao da shvatim šta je Bojoviću bilo nejasno u tekstu predśednika Đukanovića?

Svakom ko misli dobro Crnoj Gori je jasno da od zapomaganja i twitter objava naša država nema ništa, jedino konkretnim radom možemo doprinijeti da je odbranimo.

Očito da Rade Bojović zaboravlja da izdajnička Vlada Zdravka Krivokapića nije pala zahvaljujući twit objavama članova njegovog pokreta, već isključivo zahvaljući aktivnostima Đukanovića.

Gospodin Bojović je u velikoj zabludi ako misli da performansi GI 21. maj mogu doprinijeti padu Vlade doktora Dritana Abazovića, a da se zaobiđe Đukanovićev DPS.

Koordinator Bojović je sebe i svoj pokret koji nikad nije izašao na izbornu utakmicu precijenio jučerašnjim kritikama koje je uputio čovjeku koji je jedina nada za odbranu građanske i Evropske Crne Gore.

Rade Bojović i njegovi saborci iz pokreta bi trebalo da znaju đe im je mjesto, i da se ozbiljna politika ne vodi napadima na ljude koji su se u svom odnosu prema Crnoj Gori dokazali.

Od pojave GI 21.maj i raznoraznih grupa građana Crna Gora ima višestruko više štete nego koristi, što su pokazale njihove aktivnosti.

Organizacija protesnih skupova i pozivanje na otpor u organizaciji ovih saveza su bili loše pośećeni što je jasan dokaz da njihove aktivnosti kod građana ne ulivaju povjerenje.

Prijateljski kao neko ko mnogo  duže od većine članova  GI 21. maj   posvećeno radi za Crnu Goru želim da poručim  članovima i simpatizerima ove organizacije da ne možete biti kantar ko je koliki Crnogorac i da nemate legitimitet da sebe predstavljate kao nosioce suverenističke priče.

Gospodine Bojoviću budimo dostojni  u odbrani Crne Gore bez sujete i pizme koju je Vaš pokret u više navrata javno iskazivao prema nama koji svojim radom želimo da doprinesemo da naša država ne izgubi identitet i suverenost.

Prvenstveno morate shvatiti da se Crna Gora ne može graditi širenjem mržnje prema Srbima koji u njoj žive, jer i oni kao i svi mi polažu podjednaka prava na našu zajedničku državnu kuću.

Na kraju gospodine Bojoviću nije vrijeme da svoje lične frustracije zbog neostvarenih ambicija iz prošlosti liječite napadima na predśednika Đukanovića koji vodi grčevitu borbu za odbranu Crne Gore.

Najnovije

Vozilo sletjelo u Taru, poginula majka, traga se za dvoje djece

U saobraćajnoj nesreć koja se dogodila na putu Đurđevića Tara -Žabljak poginula je žena, traga se za njene dvoje njene maloljetne djece, dok je...

Bar: 850.000 eura za lokalnu kulturu

Bar je uvijek bio prepoznatljiv centar kulture, zabave i različitih kulturno-umjetničkih manifestacija, a tu tradiciju Bar pažljivo njeguje i danas, saopšteno je iz Opštine. "Barski...

UŽIVO Oslobođeno još jedno selo u Lugansku; Rusija smijenila jednog od najvažnijih zapovjednika

Ušli smo u 222. dan rata u je Ukrajini. Razvoj događaja pratite na portalu AKTUELNO. 20:16 Rusi dronovima kamikazama napali grad 80 kilometara južno od Kijeva Regionalni...

Vučinić sanja klupu Lećea: Bilo bi lijepo, jednog dana…

Mirko Vučinić nada se povratku u italijanski klub Leće. Vučinić je u Lećeu stekao reputaciju, nakon što je na jug Italije došao kao 17-godišnjak iz...

Opština Zeta uplatila 2.200 eura Centru za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječije...

Na nedavno održanoj manifestaciji Dan krapa, zetskih kolača i priganica, prikupljena su sredstva u visini od 2.200 eura. “Cjelokupan iznos sredstava, uplaćen je na žiro-račun...

Najčitanije

Povezano

Damjanović i Vojinović: Neophodno poboljšati standard prosvjetnih radnika

Neophodno je preuzeti potrebne aktivnosti u cilju unaprjeđenja standarda prosvjetnih radnika, ocijenjeno je na zajedničkom sastanku ministra finansija, Aleksandra Damjanovića, ministra prosvjete, Miomira Vojinovića...

Bojović: Digao se Joanikije protiv Prajda, brani otadžbinu, a misli na Vučića

Digao se Joanikije protiv Prajda. Brani porodicu a misli na zatucano stado, poručio je Rade Bojović iz GI 21. maj, nakon što je mitropolit...

Damjanović: Šansu za dodatne prihode tražićemo i u radikalnom obračunu sa sivom ekonomijom, tržišnim monopolima i korupcijom

Tradicionalni, 9. Samit ministara finansija, guvernera centralnih banaka i direktora poreskih uprava, nakon dvogodišnje pauze počeo je danas u Budvi, u organizaciji Saveza ekonomista...

Damjanović: Unaprjeđenje dijaloga i saradnje svih finansijskih institucija regiona važniji nego ikada

Ministar finansija, Aleksandar Damjanović učestvovao je na Devetom samitu ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava, koji se održava u Bečićima, saopšteno je iz tog resora. “Ključ...

Komentari

13 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ej
10.08.2022-15:59 15:59

Rade je ljepsi od Aca ali Aco je mudriji od Rada. Ali ipak E Viva Rade ,E Viva Aco.

Ej
10.08.2022-15:59 15:59

Rade je ljepsi od Aca ali Aco je mudriji od Rada. Ali ipak E Viva Rade ,E Viva Aco.

BobZeković
10.08.2022-16:17 16:17

Damjanoviću, ti si samo jedan otrcan poltron, a tvoje insinuacije o mržnji prema Srbima, vrijeđaju ne samo Crnogorce, nego svakog normalnog građanina Crne Gore. Nije ni čudo što si takav kad ti je CR sinonim dobrog čovjeka koji poštuje Crnu Goru. Nastavi sa svojim bljuvotinama. Hvala ti što si omogućio Crnogorkama i Crnogorcima da vidimo ko si i koji si kapacitet. Zato sada za svagda primi jedno veliko ADIO ALEKSANDRE DAMJANOVIĆU.

Katunjanin
10.08.2022-16:41 16:41

Naravno Damjanoviću da si advokat godpodina Djukanovića i naravno da ga braniš koliko godj možeš.
Djukanović je učinio napor da se sruši Krivokapićeva Vlada i to mujebila dužnost pošto je i on najviše doprinio da se takva Vlada sastavi. To je živa istina stručnjače.
Pa od koga očekuješ da je sruši nego od njega.
Gosp Bojović je potpuno u pravu i svako normalan da suverenistički blok treba da bude jedinstven i snažan.
Da nećete ponovo 30. Avgust, stručnjače kada su litije i popovi pobijedili Crnu Goru.
Samo zajedno i jedinstveno.
Da je vječna Crna Gora!

Rukfaš
10.08.2022-17:07 17:07

Ništa ni tebi ni Radu nije trebala ova pisanija, Možda nije ni Milu… Možda je bilo bolje da su se svi suverenisti sabrali na jedno mjesto i dogovoruli o zajedničkom djelovanju. Damjanoviću… tebe ne poznajem lično (ali ću ti prići čim se vidimo da te uljudno pozdravim) ali Mila znam 45 godina a Rada makar 50. I znam kako im je tekla karijera. Ali nema potreba za bilo kakvim odbranama nas od nas. Svi smo bitni. Kako Milo i njjegovi, tako i Rade i njegovi. Koliko god da je kojih. Bitni su i naši Romi. Veoma bitni. Kao i naši… Pročitaj više »

Tara
10.08.2022-17:24 17:24

Bojovic je uvijek bio protiv Mila..pitam se zasto..sta je Bojovic uradio za CG..a sta Milo…velika razlika..Bojovic..gotovo nista..osim..Bla..bla

Ej
10.08.2022-21:03 21:03

Bob Zeković@ Ti imas englesko ime a Damjanović ima srpsko. Dabi bili kompletni montenerinini morate promijenit ime. Isto vazi za Rada. Nekako se ne Rimu je EVIVA BOB, EVIVA ALEKSANDAR, E VIVA RADE!!!

Donbas
10.08.2022-22:04 22:04

Od tenutka AB revolucije, Bojovićev san je da bude Milo umjesto MIla! Iznogud!

veritas
11.08.2022-09:04 09:04

Ne znam koji je način da Damjanović prestane da mutira i svojim “analizama” nanosi štetu Crnogorcima. Dajte, stavite to makar na ignore, dragi mediji.

Pravilović Milorad
11.08.2022-10:33 10:33

Gos .Bojović je napisao svoju analizu ,analize Pred DPS…
Ja je lično smatram izuzetno dobro.

Pravilović Milorad
11.08.2022-10:33 10:33

Gos .Bojović je napisao svoju analizu ,analize Pred DPS…
Ja je lično smatram izuzetno dobro.

Fenix 76
11.08.2022-20:01 20:01

Damjanovicu respekt za svako slovo. Ne mogu oni nasem kralju ni noge da peru nisu dostojni

Mirko
11.08.2022-22:21 22:21

Ako se DPS zaštiti od Damjanovića, i takvih kao on, pojačaće reiting.Damjanović nije naivan, on tačno zna koliko je štetan, on svoju štetnost veoma vješto koristi, ali u kontra smjeru.