Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Fašističke ideje srpskog sveta neće zaživjeti u Crnoj Gori

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović saopštio je da najnovija izjava četničkog vojvode Andrije Mandića da se već radi na ostvarenju ideja srpskog sveta je jasan pokazatelj da je ova ideja unaprijed osuđena na propast

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović saopštio je da najnovija izjava četničkog vojvode Andrije Mandića da se već radi na ostvarenju ideja srpskog sveta je jasan pokazatelj da je ova ideja unaprijed osuđena na propast.

“Bez obzira što je Demokratski front najjači subjekt izvršne vlasti ideju otuđivanja građana Crne Gore koji se izjašnjavaju kao srbi od Crne Gore neće uspjeti sprovesti u djelo. Fašističke ideje srpskog sveta u našoj državi ne mogu zaživjeti bez obzira što imaju suport zvanične politike Srbije”, saopštio je Damjanović.

Kako kaže, vojvoda Mandić i njegovi nalogodavci iz Beograda su u zabludi sko misle da će građane Crne Gore pridobiti na način što će ih zaposliti u proizvidne pogone da rade za platu od “250 srpskih evra” a za uzvrat od njih dobiju izdaju matičnu državu.

Dodaje da su rijetki građani Srbije koji vjeruju u uspjeh ideje srpskog sveta za koju se između ostalig zalaže “ veliki srpski rodoljub” tetkin ministar Aleksandar Vulin.

“Na kraju poručujem Raju Mandiću da polako otpočne pripreme za povlačenje i prepuštanje kormila broda koji tone najpolarnijem lideru DF-a zetskom Bred Pitu Milanu Kneževiću da spasi sunovrata ovaj politički savez”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Strme
19.07.2021-05:03 05:03

Branov prijatelju,

Mogu si da propushtish kroz kakvi text editor to Nepismeno brljanje prije no ga objavis..? :-)