Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Dritane, mnogo je mačku goveđa glava

''Po svemu sudeći crnogorski bezbjedonosni sektor će platiti cijenu Dritanovog entuzijazma da se ''zabavlja'' obavljajući funkciju šerifa bezbjednosnih službi''

”Bezbjedonosna situacija u našoj državi kod svakog građanina bez obzira na vjeru, naciju i političku pripadnost budi zabrinutost”, smatra je Aleksandar Damjanović iz Crnogorske kulturne mreže (CKM).

On navodi da je Crna Gora jedina svjetska država koja je sebi dozvolila “luksuz” da bezbjedonosni sektor vodi osoba kojoj je to prvi ozbiljniji radni angažman.

”Evidentno je da doktor Abazović u svom okruženju nije imao iskrenog prijatelja koji bi ga posavjetovao kada se dijelio kolač izvršne vlasti da ne preuzima funkciju koordinatora bezbjedonosnih službi”, kazao je Damjanović.

”Ova važna funkcija je ispostavilo se preveliko breme za Dritana koji je želio da bude prvi pendrek Crne Gore.
Na prvom koraku svog rada kada je uhapšen Brano Mićunović doktor Abazović je pao na ispitu jer se ispostavilo da je ovaj njegov pompezni potez bio pucanj u prazno.
Nakon neosnovanog hapšenja Mićunovića svima nam je bilo jasno da će Dritan svoj rad bazirani na populizmu i sakuljanju jeftinih političkih poena”, navodi on.

Da bezbjedonosnim sektorom upravljaju amateri, kako je dodao, najbolje pokazuje činjenica da su na Cetinju Sekulović i Brđanin izdali naređenje da se suzavcima i gumenim mecima napadnu građani koji su mirno branili čast i dostojanstvo svoje države.

”Crnogorska istorija će pisati kako je bezbjedonosni sektor za vrijeme rukovođenja Dritana Abazovića 5. septembra 2021.godine bio podrška sramoćenju obraza Crne Gore.”

Dodao je da po svemu sudeći crnogorski bezbjedonosni sektor će platiti cijenu Dritanovog entuzijazma da se “zabavlja” obavljajući funkciju šerifa bezbjednosnih službi.

Damjanović je siguran da ćasni ljudi koji profesionalno rade operativni posao u bezbjedonosnom sektoru dijele njegovu zabrinutost za budućnost ovog veoma važnog državnog resora.

”Doktor Abazović me svojim ležernim radom ćera da sve više vjerujem da su vapaji Milana Kneževića o stanju u bezbjedonosnom sektoru opravdani.

Za razliku od Željka Ivanovića i Miška Perovića ja ću prema Drutanu biti iskren i poslati mu poruku “mnogo je mačku goveđa glava””, zaključuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve