Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Damjanović: DF umjesto prazne priče da raskine ljubavnu romasu sa Demokratama

Naglašava da za razliku od DF i njemu bliskih urednika srpskih medijam nije zavlačio nos ničiju spavaću sobu miješajući se u privatni život i pravo izbora.

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović poručio je Demokratskom frontu ako se već pozivaju na principe i ako ih vrijeđa stav Demokratske Crne Gore prema događaju u Srebrenica da sa njima raskinu ljubavnu romansu i na taj način pokažu političku dosljednost. Damjanović navodi da jučerašnje saopštenje DF u kojem kažu da zajedno sa Ivanom Vukovićem pruža podršku Aleksi Bečiću je notorna laž.

“Medijiska satanizacija aktuelnog predśednika Skupštine Crne Gore bez obzira šta lično mislio o njemu jedino mogu okarakterisati kao napad na institucije Crne Gore i to treba da služi na čast onima koji to organizuju direktno ili indirektno”, navodi Damjanović.

Naglašava da za razliku od DF i njemu bliskih urednika srpskih medijam nije zavlačio nos ničiju spavaću sobu miješajući se u privatni život i pravo izbora.

“Ako je neko krivac za to što je Aleksa Bečić “ izdao” interese srpskog naroda to je svakako Milan Knežević jer ga nije kada mu je bio šef na pravi način edukovao pravim vrijednostima. Bez obzira na međusobna politička trvenja to DF i Demokrate ne sprečava da zajedno vrše vlast i dijele kolač u državnim preduzećima na način jedan zaposleni meni drugi zaposleni tebi”, dodaje Damjanović.

Prema njegovim riječima, evidentno je da će cirkus u kojem glavne uloge igraju Demokratski front i Demokrate još zabavljati građane “dok se ispod žita u Beogradu priprema satanizacija građanske Crne Gore”.

“Nakon “medijiskog rata” koji se vodi između ova dva politička subjekta neko će izaći kratkih rukava i neće biti u prilici da degustira koljenicu koja se krčka u loncu koji je začinjen na Andrićevom vencu”, kazao je Damjanović.

Poručuje Demokratskom frontu, ako se već pozivaju na principe i ako ih vrijeđa stav Demokrata prema događaju, u Srebrenica da sa njima raskinu ljubavnu romansu i na taj način pokažu političku doslednost.

“Na kraju dok se koljenica krčka igra u cirkusu se nastavlja Zdravko se smješka i domaćom šljivovicom iz Kuča nazdravlja lidetima Fronta uz riječi “ hvala Vladi i resornom ministarstvu””, zaključuje Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve