Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Da li je SDP-u važnija fotelja Dragana Šimraka od odbrane Crne Gore?

Nije ovo prvi put da SDP ide sa četnicima, pored Herceg Novog ,ova partija je u Kolašinu vršila vlast sa četnicima a 2016. godine su takođe sa četnicima pokušali da sruše Vladu Mila Đukanovića i da nam se država uređuje po pravilima srpskog sveta navodi Damjanović..

Na lokalnim izborima koji će se održati 9.maja u Herceg Novom u crnogorskom bloku neće nastupiti SDP. Ova partija je svoje neučešće na lokalnim izborima pravda ‘’lošom epidemiološkom situaciom ‘’što je notorna laž, ocijenio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM), Aleksandar Damjanović.

-” Naime predśednik oo SDP Herceg Novi Dragan Šimrak koji u opštini obavlja funkciju menadžera je sa nosiocem liste Demokrata Stevanom Katićem postigao dogovor da im da glasove a da za uzvrat u koliko lista koju predvodi aktuelni predśednik opštine bude formirala vlast zadrži funkciju koji sada pokriva. Ovim putem šaljem poruku i pitam funkcionere SDP-a da li im je važnija Šimrakova fotelja ili odbrana Crne Gore i da li se država brani uloskom u koaliciju sa njenim negatorima?”- navodi Damjanović.

Nije ovo prvi put da SDP ide sa četnicima, pored Herceg Novog ,ova partija je u Kolašinu vršila vlast sa četnicima a 2016. godine su takođe sa četnicima pokušali da sruše Vladu Mila Đukanovića i da nam se država uređuje po pravilima srpskog sveta navodi Damjanović..

“Evidentno je da se patriotizam ove partije jedino može mjeriti vršenjem funkcija u Vladi, Aerodromima, Morskom dobru Fondu zdrastva. Ovo najbolje govori o njihovoj dosljednosti i obrazu. Poručujem funkcionerima SDP-a da se Crna Gora ne može braniti tvitovanjem i ulaskom u koalicije sa onima koji ne priznaju tekovine 21. maja.” – kazao je Damjanović u svom obraćanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
16.04.2021-10:09 10:09

Damjanovic ima pravo..SDP je sramota drzave CG..Draginja..na jednu stranu brani..a na drugu rusi..

Ziko
16.04.2021-10:19 10:19

Ljudi mora li pored puno ozbiljnih patriota,intelektualaca,da ovaj klaun ili ona ljubičaste kose ili ona sa šeširom,ili decenijski prevazidjeni Miko,budu u fokusu…
Opet se ide iz greške u grešku,davanjem prostora omraženim mladim ,poltro snagama Dps,ili isluženim,obogaćenim,prokuženim likovima kao Ivanović i Bošković….
Zar niste shvatililili da vas neko savjetuje tako da sve što uradite bude pogrešno….takozvani bumetan efekat ..

Sara
16.04.2021-14:38 14:38
Reply to  Ziko

Sta ti imas..kao stranac..da se tako izrazavas..protiv crnogoraca..Ovo je nasa crnogorska drzava..ako ti je krivo..idi u tvoju drzavu–odakle si dosao!

Neko tamo
16.04.2021-10:54 10:54

SDP se pokajao i pokazao da je za Crnu Goru iako su nezadovoljni DPSom za razliku proruske ure njrnog sefa i njihovog tabloida koji vodi miško kesedzija i govedo

Velibor
16.04.2021-14:56 14:56

Aleksandar u tzv.CKM, Igor u tzv. srpski Svet!!! Jedi li to vraca? Kazu da jesu.

lazar
16.04.2021-15:15 15:15

Niksicki izbori su pokszali da svrstavanje u jedan blok ne valja.. Zato u nekoliko kolona