Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Biti protiv svoje zemlje je najveća bruka

Prema njenim riječima, duže od dvije decenije živi i radi u inostranstvu, ima inostrano boravište i kako ističe, uvijek je bila samo jedno – Crnogorka, građanka Crne Gore sa crnogorskim državljanstvom

Potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) Sanja Damjanović, je povodom najavljene odluke Vlade za sticanje crnogorskog državljanstva poručila da je šokirana pokušajem brutalnog inženjeringa promjene nacionalnog bića Crne Gore.

“Biti beskućnik, biti protiv svoje zemlje, najveći je usud i bruka svakog pojedinca i svake generacije”, navodi Damjanović.

Prema njenim riječima, duže od dvije decenije živi i radi u inostranstvu, ima inostrano boravište i kako ističe, uvijek je bila samo jedno – Crnogorka, građanka Crne Gore sa crnogorskim državljanstvom.

“Plan da nas uklonite – NEĆE PROĆI. Ko ste vi? To vam nikada nećemo dozvoliti!”, napisala je Damjanović na Twitter-u.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suljo
07.04.2021-22:07 22:07

Vrijeme je da svako ide svojoj kuci rata vise nema da idu i izgradjuju svoju zemlju dosta je bilo vise Gostoprinstva jer ga zloupotrebljavate i zato vam sad otkazujemo !Ako ovo ne rijesimo Braco i Sestre bit ce gori genocid za Crnogorce i manjine od SREBRENICE !!

Katalonka
07.04.2021-23:21 23:21

Tako je Sanja!!!