Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Andrija Mandić mi crta metu

Očito da Mandić želi da zastraši građane Nikšića koji ne podržavaju politiku velikosrpskog nacionalizma koju on zastupa, navodi u pismu predsjednik CKM

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović obratio se danas otvorenim pismom lideru Nove srpske demokratije Andriji Mandiću.

Otvoreno pismo Aleksandra Damjanovića prenosimo u cjelosti

Svakodnevne prijetnje koje dobijam na društvenim mrežama i dobacivanja na ulici su instruirana od šefa izbornog štaba koalicije Za budućnost Nikšića Andrije Mandića. Na ročištu koje sam imao u Sudu za prekršaje u Nikšiću advokat okrivljenog Stanka Čvorovića je bila Mijanović Vera koja je zastupnik Demokratskog fronta i koja brani facebook srpske patriote koji preko ove društvene mreže upućuju prijetnje.

“Nevjerovatna slučajnost” da Čvorović koji na sudu nije imao hrabrosti da prizna da je njegov profil sa kojeg su mi upućene prijeteće poruke baš za branioca od 54 nikšićka advokata izabere zastupnika Demokratskog fronta.

Evidentno je da je Andrija Mandić kao vrhovni vođa koalicije Za budućnost Nikšića dao naredbu preko svojih satelita da se na meni vrše prepadi kako bih odustao od svoje borbe za odbranu Crne Gore.

Očito da Mandić želi da zastraši građane Nikšića koji ne podržavaju politiku velikosrpskog nacionalizma koju on zastupa.

Huškanjem nedužnih mladića na mene i druge građane Nikšića Andrija Mandić daje doprinos da neko od njegovih istomišljenika izgubin život i da na tome politički profitira.

Ovim putem ga pozivam da odustane od svog plana zavađanja Nikšićana koji pokušava da realizuje uz podršku stranih bezbjedonosnih službi.

Gospodine Mandiću poručujem Vam da sam ja sposoban da sebe odbranim od bilo koga i da mi nikakva zaštita nije potrebna ali se plašim da će nečija majka zbog Vaše huškaške politike zakukati.

Dobro razmislite čemu vodi Vaša politika ne dozvolite da zbog Vas lično neko izgubi život.

Pozivam Vas da ako imate nešto protiv mene lično Vi i Vaši saradnici predložite lokaciju ja ću doći da razjanimo sve što Vas tišti po pitanju mog odnosa prema Crnoj Gori.

Na kraju lično mi je žao svih onih koji su spremni da za dnevnicu od 20 eura i bijeli šuškavac šire mržnju među nama koji živimo u Nikšiću. Izbori će proći šuškavac se pohabati novac potrošiti a mržnja i crn obraz će ostati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
paja
23.02.2021-18:22 18:22

Mandicu treba zabranit u CG uci do izbora!

Sara
23.02.2021-20:15 20:15
Reply to  paja

Zasto samo do izbora..on je osudjen na 6 godina zatvora..ali jos seta..zato sto imamo kriminalne sudije..