Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Aleksa Bečić protiv Alekse Bečića

Kako je kazao, posebno ga zabrinjava to što je magistru Bečiću važnije kada će se održati lokalni izbori od činjenice da nam se iz dana u dan povećavaju cijene goriva i životnih namjernica

Crnogorska javnost je prethodnih nedjelja imala priliku da posmatra kako se Aleksa Bečić zalaže za izmjenu Zakona o lokalnoj samoupravi kako bi se svi lokalni izbori održali u jednom danu, saopštio je Aleksandar Damjanović iz Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Međutim, kako je kazao, magistar Bečić je zakasnio sa inicijativom pa je predśednik Milo Đukanović na osnovu Ustavnog ovlašćenja raspisao izbore u tri crnogorske opštine.

”Nakon toga smo imali razmjenu argumentacije na relaciji kabineta dva predśednika koja je po svemu viđenom ukazivala da Bečić neće prihvatiti odluku Đukanovića i da njegova partija neće predati izborme liste u tri opštine”, dodao je on.

”Evidentno je da je pravni ekspert Momo Koprivica pogrešno protumačio Ustav i svog lidera Aleksu Bečića gurno na led bez cipela za klizanje.

Međutim kod Aleksa i njegovih Demokrata prednost u odnosu na principe je po ko zna koji put dobio lični interes pa su se ipak odlučili na učešće na izborima predavši skromno liste sa veoma simpatičnim sloganima.

Izgleda da Demokrate Alekse Bečića i ovoga puta nijesu bile dosledne već im je borba za foteljama bila iznad principa”, naveo je Damjanović.

Za njega lično neprincipijelnost lidera Demokrata nije iznenađenje ali ga je zabrinuo njegov nedostatak hrabrosti da prisustvuje predaji izborne liste u rodnom Cetinju.

Kako je kazao, posebno ga zabrinjava to što je magistru Bečiću važnije kada će se održati lokalni izbori od činjenice da nam se iz dana u dan povećavaju cijene goriva i životnih namjernica.

”Dok čekam rasplet situacije usput ću pratiti grčevitu borbu između Alekse Bečića lidera Demokrata i Alekse Bečića predśednika Skupštine Crne Gore nekadašnjeg kurira Milana Kneževića”, zaključio je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve