Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Dabović: Predstavnici Vlade nijesu našli za shodno ni da se jave domaćinu kuće

Predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović nakon jučerašnje posjete potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića, saopštio je da se nada da su se lijepo proveli i da bi im se i on pridružio u obilaskui i sastancima, da su mu uputili poziv

Predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović nakon jučerašnje posjete potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića, saopštio je da se nada da su se lijepo proveli i da bi im se i on pridružio u obilaskui i sastancima, da su mu uputili poziv.

“Nadam se da su se predstavnici Vlade lijepo proveli u našem gradu. Uvijek su dobrodošli. Jako me raduje činjenica što su predstavnici Vlade našli vrijeme da dodju i posjete Ulcinj,  tokom ove uspješne turističke sezone. Vrlo rado bih se odazvao pozivu da ga je bilo. Na žalost, predstavnici Vlade nijesu našli za shodno da se domaćinu kuće jave i to služi njima na čast. Ja sam vaspitan tako da ako nisam pozvan onda se i ne pojavljujem”, poručio je Dabović.

Kako je istakao, nada se i da će ispuniti obećano.

“ Da će izgraditi Kino salu i vrtić iako su te stavke izbrisali iz kapitalnog budžeta. Da će zaštiti Valdanos od devastacije iako nijednim članom Zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos nije predviđena zaštita Valdanosa. Da će Morsko dobro da investira u Ulcinju iako odbijaju da potpišu ugovor kako bi se zaleđe Velike plaže očistilo tokom ove sezone, za koju su se i sami uvjerili da je rekordna”, kazao je Dabović.

Svakako se nada, kako je rekao, da su se lijepo proveli u našem gradu, te da će i češće posjetiti, jer Ulcinj itekako ima šta da ponudi.

Poručio je predstavnicima Vlade, da ga prilikom naredne posjete slobodno pozovu.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, uz prisustvo direktora Uprave za inspekcijske poslove Ilira Harasanija i predsjednika Upravnog dobra JP ,,Morsko dobro” Blaža Rađenovića, boravili su juče u radnoj posjeti Opštini Ulcinj, gdje su razgovarali sa hotelijerima i zakupcima kupališta iz tog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve