Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Čučka: SDP bio i ostao rezervni igrač DPS-a

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka izjavio je danas da potpredsjednik SDP-a gospodin Konjević svojim postupcima kao član Odbora za reformu izbornog zakonodavstva nedvosmisleno dokazuje da je protiv promjene izbornih pravila

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka izjavio je danas da potpredsjednik SDP-a gospodin Konjević svojim postupcima kao član Odbora za reformu izbornog zakonodavstva
nedvosmisleno dokazuje da je protiv promjene izbornih pravila.

Miodrag Čučka

,,Svojim ponašanjem u Odboru gospodin Konjević štiti jedino interese DPS-a, podržava
kontinuitet načina vladanja DPS-a i potvrđuje da kotorski scenario vraćanja na vlast DPS-a nije bila samo zamisao Ranka Krivokapića, već SDP-a u cjelini”, rekao je Čučka.

Čučka je dodao da su funkcionerima SDP-a, kao što je slučaj sa gospodinom Konjevićem, u glavi jedino privilegije koje bi mogli ponovo imati od saradnje sa DPS-om.

,,Konjevića i SDP interesuju samo privilegije, a nikako interes građana i javni interes. Zato i ne čudi što je SDP u dužem periodu, a posebno nakon podgoričkih izbora, daleko ispod cenzusa. A crnogorski građanin je, šta god ko mislio i govorio, razuman i sebi i svojoj državi želi dobro. SDP je, na žalost, bio i ostao rezervni igrač DPS-a”, zaključio je Čučka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve