Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Čučka: Pomaganjem DPS-u Damjanović šteti interesima građana

Čučka je saopštio da bi Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva trebalo da bude u fokusu svih koji se ozbiljno bave politikom u Crnoj Gori

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka optužio je poslanika Aleksandra Damjanovića da pomaganjem DPS-u šteti interesima građana Crne Gore.

foto rtcg.me

Čučka je saopštio da bi Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva trebalo da bude u fokusu svih koji se ozbiljno bave politikom u Crnoj Gori.

“Ne postoji u ovom momentu važnije političko pitanje za ozbiljne političare u Crnoj Gori od pitanja kako da Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva uspješno i efikasno uradi svoj posao. Ukoliko Odbor bude uspješan, konačno ćemo, i to prvi put u crnogorskoj istoriji, imati slobodne izbore i to bi trebalo da bude cilj svima, a naročito političarima koji se predstavljaju kao opozicija u Crnoj Gori”, rekao je Čučka.

On je ocijenio da je jasno da je usvajanjem Briselskog plana Demokrata “zadat težak udarac DPS-u i zato je, naročito sada, kada su riješena i proceduralna pitanja, neprimjereno antiopoziciono djelovanje pojedinih političara koji se predstavljaju kao opozicioni”.

“Svako ko, poput poslanika Aleksandra Damjanovića, i dalje opstruiše rad Odbora i pomaže DPS-u najveću štetu nanosi interesima građana. Objašnjenje za takvo ponašanje vjerovatno se krije u nekoj vrsti dogovora koji poslanik Damjanović ima sa DPS-om, zbog koje njegova opstrukcija rada Odbora i dalje traje“, izjavio je Čučka.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve