Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Čučka odgovorio: Rađenović je bio savjetnik bivših DPS-ovih gradonačelnika

“Profesorka Jelušić trebalo bi da bira bolje učenike koji u njeno ime mogu da odgovore na pitanja koja sam joj postavio. DPS-ovi đaci nemaju kapaciteta da to dobro urade”, izjavio je Čučka

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka, koji je i koordinator partije za razvoj infrastrukture u primorskim opštinama, podsjetio je Blaža Rađenovića, predstavnika budvanske URA da je upravo Rađenović bio savjetnik DPS-ovim predsjednicima Opštine Budva Lazaru Rađenoviću i Srđi Popoviću.

Miodrag Čučka (Foto: Crnogorska)

“Profesorka Jelušić trebalo bi da bira bolje učenike koji u njeno ime mogu da odgovore na pitanja koja sam joj postavio. DPS-ovi đaci nemaju kapaciteta da to dobro urade”, izjavio je Čučka.

Čučka je dodao da je URA posljednja koja bi smjela da pominje kotorski scenario jer ga je upravo ona i inicirala. Čučka je podsjetio da je upravo URA među prvima tražila smjenu Vladimira Jokića u Kotoru.

“Što se Crnogorske tiče, mi smo dio promjena za koje su građani glasali 2016. godine. Pomogli smo u konstituisanju ove vlasti i kada nismo bili njen dio, a sada smo uz naše političke saveznike glavna prepreka za povratak na vlast onih koji još dugo, dugo treba da budu u opoziciji”, izjavio je Čučka.

Čučka je podsjetio budvanski odbor URA i odbornicu URA u SO Budva, profesorku Jelušić, da je uputio pet pitanja koja se tiču suštine nefunckionisanja budvanske vlasti i da se nada preciznom odgovoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve