Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Crnogorsko proljeće: Premijeru poručujemo da nema pregovora o Vladimiru Leposaviću

Smatraju da i prijedlog Zakona o boravištu i prebivalištu mora biti povučen, jer pripada setu izbornih zakona, ali o tome u narednom periodu, trenutno je javna rasprava pa apeluju na građane i građanke da uzmu aktivno učešće

“Mi, članovi nepolitičke, široke društvene i građanske akcije Crnogorsko proljeće, koja učestvuje u koordinaciji autokolonama u svim gradovima Crne Gore, pozdravljamo namjeru premijera Zdravka Krivokapića da povuče odluku kojom mijenja uslove za sticanje crnogorskog državljanstva.”- objavila je grupa građana Crnogorsko proljeće.

“TO JE NAŠA PRVA , DEMOKRATSKA POBJEDA!” naveli su oni.

Smatraju da i prijedlog Zakona o boravištu i prebivalištu mora biti povučen, jer pripada setu izbornih zakona, ali o tome u narednom periodu, trenutno je javna rasprava pa apeluju na građane i građanke da uzmu aktivno učešće.

Pozivaju građane da i dalje u velikom broju učestvuju u auto-kolonama koje će se nastaviti nedeljom u svim gradovima Crne Gore.

Premijeru Zdravku Krivokapiću poručili su da nema pregovora o Vladimiru Leposaviću, Filermosi i drugim važnim pitanjima za Crnu Goru i Crnogorce. Čekaju ispravne odluke!

“Crnogorsko proljeće , kao CRNOGORSKI ODGOVOR , nastaviće da prati svaki vaš pokret štiteći našu jedinu svetinju Crnu Goru! U svakom susretu, znajte da ima naših očiju! Crnogorsko proljeće kao Crnogorski odgovor je demokratija!” – naveli su iz Crnogorskog proljeća.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
13.04.2021-16:16 16:16

Crnogorsko proljeće je onaj iskonski crnogorski obraz u ovo vrijeme bez časti i obraza!