Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorski obraz: Tužilaštvo da procesuira Krivokapića

''Smiješan poziv na krivično djelo i činjenje istoga predvodnika Vlade građanima pokazatelj je neznavenosti politike koju predvodnik sa svojim apostolima zagovara i sprovodi.''

Pozivom predsjednika Vlade, Zdravka Krivokapića, da građani uzmu novac od političkih partija i glasaju najbolje u Nikšiću direktno je učinjeno krivično djelo korupcija, saopšteno je večeras iz nevladine organizacije Crnogorski obraz.

Kako navode u toj NVO, ta izjava premijera je poziv nadležnom tužilaštvu da ga, po službenoj dužnosti, procesuira, jer je svjesno pozvao na činjenje krivičnog djela.

“Smiješan poziv na krivično djelo i činjenje istoga predvodnika Vlade građanima pokazatelj je neznavenosti politike koju predvodnik sa svojim apostolima zagovara i sprovodi. Ni manje, a ni više, pozva građane da svjesno učine krivično djelo, ni manje, a ni više, na to ih pozva predvodnik apostolata. Smiješno, zar ne”, upitali su iz Crnogorskog obrazu.

Dodaju da se oglasilo i “Apostolstvo zdravlja” i izvalilo “glupost”, zatraživši da vakcine protiv Kovid-19, koje donira Petros Stathis, prvo ispitaju instituti Ujedinjenih Arapskih Emirata i potvrde njihovu ispravnost, a potom da se doniraju Crnoj Gori.

U Crnogorskom obrazu navode da je to i više nego smiješno, s obzirom na to da je donacija prethodno odbijena.

“Pravni timovi više organizacija i građani, već ovih dana počinju sa procesuiranjem svih osoba u Crnoj Gori, počev od Apostolata i apostola, jer njihova neznavenost dovela je Crnu Goru na rub epidemiološke katastrofe, otvarajući granice Crne Gore, dok druge države, zbog pandemije Kovid-19, svoje granice zatvaraju i pooštravaju mjere”, ukazuju u toj NVO.

Ocjenjuju i da to govori da su im važniji lokalni izbori u Nikšiću od zdravlja građana.

“Najavljujemo da ćemo podnijeti i krivične prijave protiv Vladislava Dajkovića iz Podgorice, zbog objavljivanja i širenja lažnih informacija i targetiranja NVO Crnogorski obraz i njenog rukovodstva, kao i protiv portala IN4S, zbog objave lažnih informacija i omalovažavanja drugog lica”, poručuju iz te NVO.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mne
29.01.2021-05:38 05:38

Nime samo korupcija, nego promovise i nemoral i prevaru. Zamislite, covjek javno poziva na prevaru i nemoral, da se uzme novac i prevari taj od kog je uzet, ma ko to bio. Pretpostavljam da misli na obe iz SNS i srpskig sluzbi koje operisu po terenu tj Niksicu