Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska upozorava Carevića da su nužne promjene

Carević je, osim problema koje ima sa koalicionim partnerima, u posljednje vrijeme u fokusu javnosti i oko slučaja plaže Ploče

Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik opštine Budva, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi.

Marko Carević

-Ukoliko predsjednik opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posljedicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću – navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. godine. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi.

Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da dalje postupa i odlučuje povodom ovog pitanja kako Predsjedništvo procijeni da treba.

Carević je, osim problema koje ima sa koalicionim partnerima, u posljednje vrijeme u fokusu javnosti i oko slučaja plaže Ploče. Kako mediji prenose, plaža Ploče čiji je do prošle godine zakupac bio Nebojša Carević, brat gradonačelnika Budve, još nije data u zakup. Plaža Ploče početkom maja radila je bez validne dokumentacije i važećeg ugovora,  što su tada utvrdile i nadležne inspekcije. Međutim, nakon toga, inspekcije nijesu preduzimale ništa drugo. Jednom riječju bezakonje.  

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve