Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska promijenila stranu, sada je uz SPC, a nekada žestoko branila CPC

Pavićević je prisustvom na skupu i konkretno pokazao svoj i stav njegove partije Crnogorska koja je očito promijenila svoja ranija zalaganja za obnovom Crnogorske pravoslavne crkve, što je definisano prilikom osnivanja stranke

Lider Crnogorske Vladimir Pavićević prisustvovao je danas na Saboru SPC u Nikšiću koji je organizovan povodom predstojeće rasprave i usvajanja Predloga Zakona o slobodi vjerosipovjesti. Pavićević je na sabor u Nikšić došao u društvu potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića.

Vladimir Pavićević i Dragan Krapović

Pavićević je prisustvom na skupu i konkretno pokazao svoj i stav njegove partije Crnogorska koja je očito promijenila svoja ranija zalaganja za obnovom Crnogorske pravoslavne crkve, što je definisano prilikom osnivanja te stranke.

Pojavljivanjem na saboru Pavićević je jasno podržao SPC, a na taj način praktično “izašao iz ormara” i crnogorskoj javnosti dao do znanja za šta se zalaže. Njegov partner na saboru, Dragan Krapović je svojim prisustvom potvrdio oprijedljenje Demokrata, koje su isto tako, prije dvije sedmice po prvi put priznale da podržavaju SPC i mitropolita Amfilohija nakon više od četiri godine izbjegavanja da se javno odrede.

Ovaj “kopernikov zaokret” Pavićevića možda i ne čudi, ali nije na odmet podsjetiti šta je prije četiri godine o SPC govorio osnivač stranke Crnogorska Dragan Purko Ivančević koji nije štedio Amfilohija od negativnih komentara.

Pročitajte o tome više na ovom LINKU

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pero
23.12.2019-14:53 14:53

Ovo je zastidje od covjeka!!! Njegovo ponasanje i postupanje ne odrazava stav nijednog od osnivaca partije i njenih clanova!!!
Sramota za partiju, program i clanove!!!