Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska partija pozvala da se glasaju Đukanović ili Vuksanović Stanković

Nakon detaljne analize Predsjedništvo Crnogorska partije je donijelo odluku da pozove iseljenike Crne Gore, koji imaju pravo glasa, da zavisno od svoje političke preferencije glas daju jednom od kandidata: Milu Đukanoviću ili Draginji Vuksanović Stanković. Takođe, u slučaju održavanja drugog kruga, jedinstvena podrška kandidatu koji u njega uđe - stoji u saopštenju CP.

Crnogorska partija, politička organizacija nacionalnih Crnogoraca u Srbiji, pozvala je da se u prvom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori glasa za aktuelnog predsjednika i kandidata DPS-a Mila Đukanovića ili kandidatkinju SDP-a Draginju Vuksanović Stanković.

Kako se navodi, u slučaju održavanja drugog kruga, podržavaju jedinstveno jedno od tih kandidata koji u njega uđe.

– Crna Gora se od 2020. godine vrti u začaranom krugu političke i insitucionalne krize koja prijeti da uruši sve demokratske institucije u zemlji, zaustavi euroatlanske integracije i put ka društvu razvijenih zemalja i vrijednostima zapadne demokratije. Na žalost, političke ličnosti koje su direktno odgovorne za kreiranje takvog ambijenta dominantno su zastupljene u izbornoj ponudi za predsjednika Crne Gore. Nakon detaljne analize Predsjedništvo Crnogorska partije je donijelo odluku da pozove iseljenike Crne Gore, koji imaju pravo glasa, da zavisno od svoje političke preferencije glas daju jednom od kandidata: Milu Đukanoviću ili Draginji Vuksanović Stanković. Takođe, u slučaju održavanja drugog kruga, jedinstvena podrška kandidatu koji u njega uđe – stoji u saopštenju CP.

Istakli su, da Crnogorska partija vjeruje da će se pobjedom jednog od ova dva kandidata steći uslovi za održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora i da će izborna ponuda tada biti bogatija novim političkim snagama koje će beskompromisno štititi nacionalni interes Crne Gore, jer „nove nužde rađu nove sile”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Misko
12.03.2023-11:00 11:00

BISERKO: Nije slučajno da se episkop Joanikije izjasnio samo oko Đukanovićeve kandidature odlaskom Crna Gora bila lak plijen za VUCICA !BISERKO: Andrija Mandić -Aleksa Becic -Jakov Milatovic su poznati i srpskoj i crnogorskoj javnosti kao promoter prosrpske i proruske politike uz oslanjanje na četništvo. Znači bili su protiv crnogorske suverenosti -Biserko da si zdrava i ziva -Okupatori -nacionalisti navalili na CG ka zvjer na les !

Cicipas
12.03.2023-13:11 13:11

Bravo ti ga Miško. Ovi iz ove smećurija lopovske partije nijesu ništa bitni.

Lovćenac
12.03.2023-19:37 19:37

Ovi iz ove fantomske partije nemaju, ama baš, nikakve veze sa Crnogorcima u Srbiji.