Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska odlučna da smijeni Carevića

Ova partija na svom FB profilu, objavljujući izvode iz Carevićevi Crnogorska podsjeća na Carevićeve hvalospjeve

Crnogorska je na svom FB profilu objavila snimke iz intervjua aktuelnog predsjednika Opštine Marka Bata Carevića u kojima on tvrdi da je ključni igrač u formiranju lokalne vlasti u prijestonici turizma upravo Crnogorska.

“>

To je, u stvari, odgovor Crnogorske na izjave Carevića u kojima on tvrdi da se radi o minornoj partiji koju je on doveo na vlast mimo izborne volje građana, a koja mu se „odužuje“ tako što traži njegovu smjenu.

Podsjetimo Crnogorska je, u četvrtak podnijela inicijativu lokalnom parlamentu za smjenu predsjednika Opštine Marka Carevića, koju su podržali odbornici Demokratske partije socijalista, Odbornik Socijaldemokrata Crne Gore i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Carević je odgovorio da je Crnogorska politička priča neostvarenih ljudi, vođena isključivo ličnim interesima.

-Oni mene nijesu doveli, već ja njih. Nijesu bili izborna volja građana,  znate da smo imali 17 mandata i formirali vlast. Isključivo na moju incijativu su ušli u vlast cijeneći, širinu Demokratskog fronta (DF) i svoju,  da mi kao pravoslavni narod u Crnoj Gori moramo prevazići te podjele na Srbe i Crnogorce. I to je bio motiv i želja, što su oni objeručke prihvatili i za razliku od drugih koji su bili rezervisani. DF je svaku stolicu na koju sjede kadorvi Crnogortske dao. To je istina i to  svi znaju, kazao je Carević crnogorskim medijima.

Na drugoj strani Crnogorska optužuje Carevića da glumi ugroženog Srbina a da se, zapravo, obogatio sarađujući sa DPS-om.

Ova partija na svom FB profilu, objavljujući izvode iz Carevićevi Crnogorska podsjeća na Carevićeve hvalospjeve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve