Crnogorska napustila vladajuću koaliciju u Budvi

Bulatović je rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi, saopštio je predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović.

Vladimir Bulatović

“Obavještavam građane Budve da od danas Crnogorska nije dio vladajuće koalicije u Budvi. Niko od predstavnika Crnogorske neće dalje učestvovati na koalicionim sastancima“, izjavio je Bulatović.

On je rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

“Znali smo da ćemo se suočiti sa različitim iskušenjima. Bili smo na to spremni i sami smo istrpjeli teške udare prije svega od DPS-a. Ali primitivizam, neznanje i pohlepa pojedinih funkcionera Demokratskog fronta su za svakog civilizovanog čovjeka nepodnošljivi i mi u takvom društvu dalje ne želimo da provedemo ni dana“, poručio je Bulatović.

On je dodao da su Demokratski front i Demokratska partija socijalista poput blizanaca.

“Nema te kombinacije i prevare kojom su ovladali u DPS-u, a koju do savršenstva nisu doveli funkcioneri DF-a. Oni jedni od drugih uče, jedni druge dopunjavaju i za Budvu i za Crnu Goru je spasonosna situacija u kojoj će DPS i DF zajedno imati nedovoljno glasova da bi na bilo šta mogli presudno da utiču. Naši dalji potezi biće usmjereni ka istrajnoj političkoj borbi da građanske i emancipatorske snage u Crnoj Gori nadjačaju DPS i DF, kako bismo konačno stvorili uslove za život u uređenoj i pravednoj državi“, zaključio je Bulatović.

Komentari

avatar