Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska: Kada su ovako bahati na lokalnom nivou, kako bi se ponašali da imaju veću moć

Crnogorska najoštrije osuđuje "huligansko i nasilničko ponašanje odbornika i poslanika Demokrata i DF-a", te očekuje i istu reakciju međunarodnih aktera koji su prethodnih dana pozivali na stabilizaciju i razrješenje situacije mirnim putem, saopšteno je iz te partije.

Crnogorska najoštrije osuđuje “huligansko i nasilničko ponašanje odbornika i poslanika Demokrata i DF-a”, te očekuje i istu reakciju međunarodnih aktera koji su prethodnih dana pozivali na stabilizaciju i razrješenje situacije mirnim putem, saopšteno je iz te partije.

FOTO: RTV Budva

“Ostalo je da od ovakvih političara, iz redova sada već bivše vlasti u Budvi, očekujemo ponovnu zloupotrebu opštinskih resursa, u cilju odbrane fotelja, kako se to dogodilo prethodne nedjelje.

Dok se ovih dana govori o ulozi žrtve, o ulozi progonjenih, o ulozi obespravljenih, funkcioneri i pristalice DF-a i Demokrata isključivo vode računa o foteljama i beneficijama koje uživaju.

Oni govore o pokušajima puča, a zloupotrijebili su Komunalnu policiju Budva i Vatrogasnu službu, te stavili kapacitete tih službi, u odbranu funkcionerskih fotelja. Oni pričaju o puču, a vozila koja bi trebalo da služe svim građanima Budve, koja su plaćena od novca građana Budve, oni su postavili na ulaz u grad da bi blokirali saobraćaj i stvorili haos”, piše u saopštenju.

Kako navode, ne žele da razmišljamo šta bi se dogodilo da je nekom od građana bila potrebna hitna medicinska pomoć ili sična intervencija.

“Da li bi im ti isti ljudi koji se pozivaju na umjerenost, poštovanje zakona i slično, kazali, ”Izvinjavamo se, ali je preča naša funkcija, nego vaš život”?

Da li bi im kazali ”Žao nam je što smo Vam onemogućili da živite i da koristite prava koja Vas po zakonu pripadaju, ali mi imamo pečat”?

Da li bi im kazali ‘’Gospodo, mi zloupotrebljavamo vozila koja su plaćena Vašim novcem, ali vi nijeste žrtve, nego mi’’?

E dok god uzurpatori budu glumili žrtve, Budva će imati problem. I sa budžetom, i sa istinom, i sa pravdom”, piše u saopštenju.

SO Budva, naglašavaju iz Crnogorske, koja je donijela odluku o razrješenju predsjednika Opštine Budva i predsjednika SO, te o imenovanju novih vršilaca dužnosti, potpuno je, navode, legitimna i izabrana u skladu sa zakonom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve