Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska: Država trenutno ima dva politička subjekta, Crnu Goru i Srbiju

Crna Gora trenutno ima dvije političke partije, dva politička subjekta, Crnu Goru na jednoj, te Srbiju na drugoj strani, a kroz odnos ta dva biračka entiteta će se sagledavati i odnos na predstojećim izborima, ocijenjeno je na sastanku predsjedništva Crnogorske

Crna Gora trenutno ima dvije političke partije, dva politička subjekta, Crnu Goru na jednoj, te Srbiju na drugoj strani, a kroz odnos ta dva biračka entiteta će se sagledavati i odnos na predstojećim izborima, ocijenjeno je na sastanku predsjedništva Crnogorske.

FOTO Arhiva

Oni su održali sastanak u cilju praćenja situacije nastale u Budvi, te razmotrilo model i način učešća na predstojećim izborima, zakazanim za 30. avgust.

Svi članovi Presjedništva jednoglasno su dali punu podršku predsjednici Crnogorske Anđeli Ivanović i šefu budvanskog odbora Vladimiru Bulatoviću da nastave sa radom, te izrazili uvjerenje da će situacija imati pozitivan ishod za građane Budve, kao i za Crnogorsku.

Oni su zajednički ocijenili da Budva predstavlja za cijelu Crnu Goru, te da će ovakav pokušaj destrukcije i destabilizacije kakav demonstriraju partije u Budvi, biti njihov način vođenja cijele kampanje.

Članovi Predsjedništva su se saglasili da Crnogorska ne smije imati takav pristup, već da se hrabro i odlučno moraju suprotstaviti vandalizmu i divljaštvu koje se ovih dana emituje iz prijestonice crnogorskog turizma.

Predsjedništvo je dalo punu podršku užem rukovodstvu i svim opštinskim odborima za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve