Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Crno na bijelo: Daćemo sportu u Nikšiću veći značaj

Prema njegovim riječima, sa jednakom pažnjom posvetiće se i manje popularnim sportovima

Nikšić je uvijek bio grad sporta i vrhunskih sportista koji su glas našega grada, ali i glas Crne Gore ponijeli svuda po svijetu. Nikšić se sportu nikada nije valjano odužio, saopštio je kandidat za odbornika sa liste Crno na bijelo – Može Nikšić Darko Đerić.

Kako je kazao, prvo što će ta koalicija uraditi nakon što poslije 14. marta bude participirala u lokalnoj vlasti, jeste nanovo aktiviranje gradskog FK Čelik i investiranje preko 200 000 eura godišnje iz budžeta tom klubu.

“Uz jaku Sutjesku – nanovo ćemo stvoriti jak Čelik, klubove po kojima će se Nikšić i Crna Gora valjano prepoznavati”, navodi Đerić.

Prema njegovim riječima, sa jednakom pažnjom posvetiće se i manje popularnim sportovima.

“Obezbijedićemo pomoć u finansiranju nekomercijalnih sportskih disciplina kao što su džudo, rvanje, atletika, vaterpolo, boks, plivanje, šah i slično. Važan segment u našem program vezanom za sport predstavlja i popularizacija školskog sporta. U tom pogledu organizovaćemo školske lige u svim sportovima, a sve u cilju povećavanja svijesti djece o zdravim stilovima života”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
slano
26.02.2021-22:46 22:46

Vi ste otisli na-SMETLISTE vama ne daju glas ni iz vase FAMILIJE !

ladja
26.02.2021-22:55 22:55

Kad bi bilo da biram da vas zaokruzim ili ruke da se osuse vjerujte da bi izabrala ruke da se osuse – samo da znate koliko ste vrijedni !!