Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Crna Gora da kontinuirano doprinosi sistemu kolektivne odbrane Alijanse

U toku sastanka sa Katlerom, ministarka je naglasila spremnost Crne Gore da kontinuirano doprinosi sistemu kolektivne odbrane Alijanse, saopšteno je iz tog resora

Prilikom posjete Crnoj Gori pomoćnik Generalnog sekretara NATO za obavještajne i bezbjednosne poslove, Dejvid Katler je posjetio Ministarstvo odbrane Crne Gore i razgovarao sa ministarkom odbrane Oliverom Injac. U toku sastanka sa Katlerom, ministarka je naglasila spremnost Crne Gore da kontinuirano doprinosi sistemu kolektivne odbrane Alijanse, saopšteno je iz tog resora.

Tokom susreta, kako su naveli, Injac je sa Katlerom razgovarala o aktuelnim pitanjima iz domena bezbjednosti, NATO politika i procedura, te o kontribuciji crnogorskih odbrambenih kapaciteta u aktivnostima Alijanse.

“Injac se zahvalila na posjeti gospodinu Katleru i naglasila spremnost Crne Gore da kontinuirano doprinosi sistemu kolektivne odbrane Alijanse”, navedeno je u saopštenju.

Takođe, napominju iz resora, u okviru posjete Ministarstvu odbrane, Katler je razgovarao sa vršiocem dužnosti direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane Todorom Goranovićem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve