Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Crkva Srbije toleriše saradnju s kriminalcima: Petar Knežević zaslužuje svako poštovanje

Protojerej i urednik Radija Svetigora Nikola Pejović kazao je da pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević i njegove kolege zaslužuju svako poštovanje i respekt što su, kako kaže, sačuvali i mir i Ustavni poredak, a samim tim i Crnu Goru

Protojerej i urednik Radija Svetigora Nikola Pejović kazao je da pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević i njegove kolege zaslužuju svako poštovanje i respekt što su, kako kaže, sačuvali i mir i Ustavni poredak, a samim tim i Crnu Goru.

“Ko god je doprinio da se čin Ustoličenja Mitropolita Joanikija obavi na Cetinju je istinski patriota, dobroželatelj i dobročinitelj Crne Gore. Ne samo zato što je tim činom odbranjen Ustav, spriječen ustavni puč i omogućeno jednoj vjerskoj zajednici da obavlja, Ustavom i zakonom zagarantovana prava na vjerske obrede (što Ustoličenje jednog kanonskog i u cijelom svijetu priznatog episkopa/mitropolita jeste), već što je sačuvan mir, kao preduslov da nastavimo dalje”, istakao je Pejović na svom Fejsbuk profilu.

Naveo je da nije bilo ustoličenja na Cetinju, umjesto Ustava i zakona Crnom Gorom bi vladalo nasilje, besporedak i haos koji bi se sa Cetinja preselio širom Crne Gore.

“Onda bi bili svi na gubitku. Hvala Bogu da se to nije desilo i daj Bože da se nikad i ne desi u Crnoj Gori”, zaključio je Pejović.

Podsjetimo, Knežević je u objavljenom audio snimku saopštio da je bio tokom ustoličenja bio na vezi sa kriminalnim klanovima iz više gradova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mare
04.05.2022-14:16 14:16

Ustolicenje je bilo najvece zastidje vase crkve Srbije i citavog pravoslavlja.

KLEMENTINA
04.05.2022-14:28 14:28

Knežević uslovno i zaslužuje, ali ti i tvoja družina ZASLUŽUJE samo PREZIR.

Ha20
04.05.2022-19:45 19:45

Haha ! Ko o cemu a baba o ustipcipcima………………

COL
05.05.2022-10:39 10:39

Gospodu Kneževića i Rakonjca angažovati kako bi konačno ustoličili patrijarha u patrijaršiji u Peći, kako čova ne bi obnaša funkciju neustoličen…

Ha20
05.05.2022-11:46 11:46
Reply to  COL

Rado bi oni to uradili ali se cak ni onaj smrad Profirije nije mogao ustoliciti u peckoj patrijarsiji posto im je kako je srbalji nazivaju ” Takozvana vlada Kosova udarila kalauz i jasno im dala do znanja da nemaju sta da traze na Kosovu i slijepom crijevu srbistana ” Hvala na paznji.