Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Članske karte vratilo 50 članova SNP-a Kotor

Žalosno je, kažu, "što su vam laži jedini metod političkog rada, a jedini politički cilj obračun sa svim uglednim SNP-ovcima"

Članovi i aktivisti prethodnog Opštinskog odbora SNP Kotor, njih 50, vratili su članske karte i uputili dopis stranačkom lideru Vladimiru Jokoviću.

foto Spisak članova SNP

“Ali danas razočarani i ogorčeni odnosom Vas i rukovodstva SNP-a prema svojim članovima u Kotoru, a posebno zbog uvreda upućenih ljudima koji su bili simbol i SNP-a Kotor i SNP Crne Gore, vraćamo naše članske karte i zahtijevamo da nas izbrišete iz evidencije članstva SNP”, ističe se u pismu koje je upućeno Jokoviću.

Nisko je, kažu, spočitavati lični interes ljudima “koji su skoro 22 godine bili u opozicionoj partiji i koji su za sve to vrijeme, upravo zbog pripadnosti SNP-u, ugrožavali svoju ličnu i egzistenciju svoje porodice, ostajali bez posla, bili šikanirani i proglašavani za neprijatelje grada i države”.

“Za razliku od Vas, gospodine Jokoviću, koji ste od referenduma do danas, kako ste nam sami rekli, veliko bogatstvo zaradili. Za lične interese pitajte Vaše izabranike u Kotoru, koji su odmah istakli svoju cijenu pored znaka SNP-a i ponudili se ovoj nelegitimnoj vlasti, formiranoj suprotno iskazanoj izbornoj volji građana Kotora. Mi se za naše žrtve nikada nijesmo žalili, jer smo se borili za prave vrijednosti, za istinsku Crnu Goru, zajedno sa dr Baćom Ivanovićem, Miloradom Vukšićem, Aleksandrom Sindik i Mićom Dobrišom. Radili smo to kao velika porodica, sa ovim ljudima koji su znali da naše lične ideologije pretoče u partijske. Vrijeđajući njih uvrijedili ste svakog od nas pojedinačno. Vi te ljude, koji su ne samo osnivači, već i ideolozi SNP, ovih dana nazivate interesdžijama i profiterima, a šta onda mi da očekujemo od Vas. Vi ste, radi ostvarivanja interesa i ličnih ambicija, urušili SNP, a mi odlazimo da bismo sačuvali od vaših činjenja naš čist obraz i ideju SNP. Dobro vam je poznato, da ste finansijske izvještaje, ali i finansijsku pomoć za sve SNP-ove odbore širom Crne Gore kad god je kome bilo potrebno dobijali baš od nas iz Kotora”, piše u pismu.

Žalosno je, kažu, “što su vam laži jedini metod političkog rada, a jedini politički cilj obračun sa svim uglednim SNP-ovcima”:

“Tako se ne radi ni za dobro partije, ni za dobro naroda koji nas je stvarao. Poznajući vas, za svaki finansijski izvještaj i za svaki račun za tekući rad kotorskog odbora (do maja 2018. godine), napravili smo kopiju ovjerenu kod notara. Vaša reagovanja puna uvreda i podmetanja, pokazala su nam još jednom da ne držite do ljudi, a pravom SNP-u su ljudi uvijek bili svetinja, njegova duša i srce”, navodi se u pismu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve