Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

CKM: Sveto, za Crnu Goru si nebitan

Za sinoćnje onlajn ćakulanje između dva odbjegla crnogorska tajkuna Duška Kneževića i Svetozara Marovića stari crnogorci bi kazali našla vreća zakrpu ili snila baba što joj milo bilo. Dva prestupnika pred zakonom jedan sam priznao krivicu dok se drugom dokazuje finansijiska šteta koju je nanio našoj državi. žele da uče crnogorske građane da glasaju protiv Crne Gore - poručuju iz NVO Crnogorska kulturna mreža.

Za sinoćnje onlajn ćakulanje između dva odbjegla crnogorska tajkuna Duška Kneževića i Svetozara Marovića stari crnogorci bi kazali našla vreća zakrpu ili snila baba što joj milo bilo. Dva prestupnika pred zakonom jedan sam priznao krivicu dok se drugom dokazuje finansijiska šteta koju je nanio našoj državi. žele da uče crnogorske građane da glasaju protiv Crne Gore – poručuju iz NVO Crnogorska kulturna mreža.

CKM: Sveto, za Crnu Goru si nebitan

”Svetozar Marović je zarad sitnih beneficija u Srbiji je smogao snage da se obrati građanima Crne Gore i da im iz luksuza u kojem uživa u srpskoj prijestonici pogleda u oči i sugešiše kako treba da glasaju na predstojećim izborima. Poziv da se glasa za Bolju budućnost naše države koju joj po njegovim riječima može donijeti jedino koalicija okupljena oko Demokratskog fronta kojoj je lično on pisao predizborni program je pokazatelj Marovićevog ljudskog I moralnog posrnuća. Ovakav poziv koji je uputio je pokazatelj koliko je gospodina Marovića pregazilo vrijema i koliko je spreman zarad ličnog interesa na našteti matičnoj državi koja ga je iznjedrila, a on želi da joj se oduži na način što će pozvati da se glasa za one partije koje žele da joj otmu nezavisnost”, navodi se u saopštenju.

Oni smatraju da je Marović u velikoj zabludi ako misli da su građani Crne Gore kratkog pamćenja i da će nasjeesti na njegovu socijanu priču i da daju podršku koaliciji koju crnogorsku budućnost vidi u 1918. godini.

”Ovim gestom bivšeg crnogorskog funkcionera kojem je Crna Gora pružila mnogo se pokazalo da je dobro što on više nije donosilac odluka, jer razmišlja u istom pravcu kao i učesnici Podgoričke skupštine. Svetozar Marović je sinošnjim obraćanjem pokazao koliko je on u stvari nebitan za Crnu Goru i njene građane koji mu ne mogu zaboraviti štetu koju joj je nanio kad je bio glavni šerif u Budvi. Da nije smiješno bilo bi žalosna kako je sinoć izigravajući vjerujućeg čovjeka Marović govorio o Mitropoliji crnogorsko-primorskoj kako je ona jedina crkva za sve građane koji se izjašnjavaju kao crnogorci, što je samo jedna u nizu neistina koju je sinoć plasirao”, ističe se u saopštenju.

Sigurni su, kako dodaju, da se Marović dugo spremao za nastup i napad na svog političkog saborca Mila Đukanovića koji je ključni adut procrnogorskog bloka na predstojećim izborima.

”Jer i sam Sveto zna ako Milo oslabi državotvorne partije ne mogu ponijeti pobjedu na predstojećim izborima. Gospodine Maroviću u nesreći koju je Crna Gora imala da budete njen visoki funkcioner imala je sreću da nikad ne budete prvi, i da svoju političku karijeru okončate kao drugi koji je u poređenju sa Milom za našu državu uvijek bio nebitan. Istinski nam je žao što smo morali da odgovorimo na sramni javni nastup čovjeka koji je 2006. godine obavljao važan posao za Crnu Gori, ali se po njegovom sinošnjem priznanu taj zadak u dubini duše nije istinski radio”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve