Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

CKM: Najoštrije osuđujemo revanšizam žene Marka Milačića prema Novaku Laketiću

Ovaj sramni gest je još jedan pokazatelj da u vladi funkcije obavljaju osobe koje bi najrađe zapalile Crnu Goru i poveli je pod kišobran velikosrpskog nacionalizma

Najoštrije osuđujemo sramnu odluku žene Marka Milačića, generalne sekretarke Vlade Crne Gore, Žane Milačić, koja je iz samo sebi znanih razloga dala otkaz Novaku Laketiću zbog njegove objave fotografije na društvenim mrežama, poručili su iz CKM-a.

Gospođa Milačić koja je političkom trgovinom izabrana na mjesto za koje nema reference je polazala da su joj kompleksi niže vrijednosti najbolji aduti koje pośeduje, kažu oni.

– Evidentno je da Žani Milačić smeta što je Novak Laketić izvođač izvornih pjesama o Crnoj Gori koje očito njoj paraju uši, pa je željela da ga sramnom odlukom ostavi bez zaposlenja.

Ovaj sramni gest je još jedan pokazatelj da u vladi funkcije obavljaju osobe koje bi najrađe zapalile Crnu Goru i poveli je pod kišobran velikosrpskog nacionalizma.

Gospođa Milačić je zaboravila na činjenicu da će i nju ubrzo sačekati sudbina Novaka Laketića samo što će ona za razliku od njega zgradu vlade napuštiti pognute glave i crna obraza.

U velikoj su zabludi članovi vlade ukoliko misle da će nam određivati s kim ćemo se družiti i kakve ćemo stavove iznositi na društvenim mrežama.

Gospođi Žani i njenom gospodinu mužu, Marku, poručujemo “ko se zadnji smije najslađe se smije”, zaključuju iz CKM-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve