Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

CKM najoštrije osuđuje prijetnje urednici Gradske televizije

Crnogorska kulturna mreža osudila je uvrede i prijetnje koje je dobila novinarka u urednica Gradske radio televizije Mirka Dević.

Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

“Crnogorska kulturna mreža najoštrije osuđuje uvrede i prijetnje koje dobija novinarka Mirka Dević. Crnogorska javnost ima priliku da na društvenim mrezama i mim stranicama koje su bliske Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Demokratskom frontu vidi izlive šovinizma i prijeteće poruke prema novinarki Gradske televizije Mirki Dević.

Evidentno je da je SPC zasmetao prilog iz dnevnika Gradske tv koji je baziran na istini pa su pokrenuli svoju mašineriju da bestidno vodi kampanju protiv novinarke Dević. Posebno je istina zaboljela narodnog poslanika” srpskog patriotu” Slavena Radunovića koji je prilog novinarke Dević uporedio sa fašizmom i primitivizmom. Patrioti Radunoviću ne smeta anticrnogorska politika koja dolazi iz srpskih medija dok mu para uši istina koja dolazi sa crnogorske Gradske televizije.

Iz lavine napada na gospođu Mirku Dević se može zaključiti da rušitelje Crne Gore boli istina sa argumentovanim ukazima na njihov rad. Oni koji vode ovu sramotnu kampanju protiv novinarke Dević i koji već godinama napadaju Tamaru Nikčević imaju problem da se suoče sa istinom koja nije po njihovom ukusu.

Dolaskom nove izvršne vlasti po svemu sudeći medijima koji nijesu podržavaoci njihove anticrnogorske politike se želi zabraniti pravo na drugačije mišljenje i iznišenje istine. Za Crnu Goru je dobro da se pored TV7 pojavila i Gradska televizija koja će stati na braniku grđanske Crne Gore.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JoRadan
25.10.2021-19:54 19:54

Puna podrska i vise istine sto Srbska pravoslava crkva radi u Crnoj Gori…