Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

CG s najvišom stopom oboljelih u Evropi, Mugoša: Predlog za saslušanje nadležnih iz zdravstva i prosvjete za vlast bio pretenciozan

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša podsjetio je da je prije mjesec dana parlamentarna većina odbila njegov predlog da se održi saslušanje nadležnih iz zdravstva i prosvjete na temu: Epidemijska situacija u Crnoj Gori

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša podsjetio je da je prije mjesec dana parlamentarna većina odbila njegov predlog da se održi saslušanje nadležnih iz zdravstva i prosvjete na temu: Epidemijska situacija u Crnoj Gori, objavljujući sada podatke koji ukazuju da od četvrtog septembra Crna Gora ima navjeću stopu oboljelih u Evropi.

Mugoša je objavio podatke s “Covid Data Check” za period od 4. do 17 septembra, prema kojima Crna Gora zauzima prvo mjesto među 10 zemalja sa najvišom stopom zaraze u Evropi na 100.000 stanovnika. Takođe, prema njihovim podacima, kada je u pitanju smrtnost, Crna Gora je na drugom mjestu u Evropi, odmah iza Sjeverne Makedonije.

“Da podsjetim, prije mjesec dana parlamentarna većina je odbila moj predlog da se održi saslušanje nadležnih iz zdravstva i prosvjete na temu: Epidemijska situacija u CG, sa posebnim osvrtom na početak školske godine. Rečeno mi je da je predlog pretenciozan, preuranjen i sl”, naveo je Mugoša.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve