Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

ČETNO-URA Dritanova kombi partija ipak nije tako ”gradžanska”!?

Koliko je licemjerna ''građanska'' fasada iza koje se krije URA Dritana Abazovića govori i primjer njihove funkcionerke Ljiljane Jokić, koja je učestvovala u anti-nato protestima

Iako Građanski pokret URA insistira na lažima da njihova prirepak politička partija pripada takozvanom ”građanskom” bloku, ideološko-politički stavovi pojedinih njihovih fiunkcionera ukazuju da to nije tačno. Koliko je licemjerna ”građanska” fasada iza koje se krije URA Dritana Abazovića govori i primjer njihove funkcionerke Ljiljane Jokić.

 

Jokić, inače potpredsjednica Foruma mladih GP URA, je učestvovala u anti-nato protestima koje je organizovala ekstremistička organizacija ”Ne u rat, ne u NATO” iza koje su stojali pokrovitelji iz propagandne ispostave BIA-e, takozvanog portala IN4S.

Ovo je još jedan u nizu dokaza da URA iza građanske fasade krije velikosrpske anti-zapadne stavove i da je samo prirepak velikosrpskih i četničkih stranaka.

To su najbolje dokazali kad su u skupštini izglasali izdajnički Zakon o slobodi vjeroispovijesti kojim se legalizuje otimanje crnogorskih svetinja i okupacije ogromne teritorije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
05.05.2021-12:30 12:30

Postidjeh se ovakvih Jokica, izdajnika, praznih glava,zadojena, mlada od malogradjanskog kukolja zvanog ,žito Ura!

Sara
05.05.2021-19:58 19:58

URA je radikalnija od DF..za mene jos gori!

Mateo
05.05.2021-21:59 21:59

Rodjeni izdajnici,prevarili mnogo casnih gradjana koji su im dali glas.urin partija na sljedece izbore,bice statisticka greska.