Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Cetinjski SDP: Nećemo vam nikad zaboraviti suzavac i suze naših najbližih

Toliko povrijeđenih, toliko suza, toliko suzavca, gumenih metaka, šok bombi, rana, jer je, kako kažu iz SDP-a, za URU srpski pop važniji od građana

Cetinjska Socijaldemokratska partija poručila je vlastima u Crnoj Gori da nikad neće zaboraviti suzavac i suze najbližih u nedjelju u nemirima koji su izbili zbog ustoličenja Joanikija.

“Naša đeca, majke, sestre su plakali dva dana, Cetinje je bilo pod opsadom, gušeći se u suzavcu po naređenju Dritana Abazovića koji je pion SPC i Vučića. Nijesu oni ni DPS, ni kriminalci kojima ste opčinjeni”, navode u saopštenju.

Toliko povrijeđenih, toliko suza, toliko suzavca, gumenih metaka, šok bombi, rana, jer je, kako kažu iz SDP-a, za URU srpski pop važniji od građana i oni imaju obraza da se oglase najsramnijim saopštenjem koje Cetinje pamti!

“Vrhunac fukarluka zbog funkcija koje su dobili! Nećemo vam nikad zaboraviti suzavac i suze naših najbližih. Nikad! 05.09.2021. vas je obilježio do kraja života, a BELVEDER NIJE PAO, kažite to najvećem izdajniku kojeg je Crna Gora ikad imala, Dritanu Abazoviću! Vaše riječi su vrhunac licemjerstva i bezobrazluka! Znate li vi za stid?!”, pita SDP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kosovo
08.09.2021-10:42 10:42

A kako zaboraviti kukalalinam majka kad su nas otrovali i nko dva a neko i pet dana za stomak i oci krvave drzali dabogda im se sve utrlo i bijela dana ne vidjeli !