Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Cetinjska URA: Svađe unutar DPS Cetinje sprječavaju ih da predaju listu

''Svađe unutar DPS Cetinje sprječavaju tu partiju da sastavi i preda listu za predstojeće lokalne izbore 5. decembra''

Ovih dana javna tajna u Prijestonici je da svađe unutar DPS Cetinje sprječavaju tu partiju da sastavi i preda listu za predstojeće lokalne izbore 5. decembra, navode u reagovanju iz cetinjske URE.

Iz cetinjske URE navode da je izvjesno da su zbog svađa između potencijalnih kandidata za nosioca liste, kao i zbog očekivano ogromnog gubitka biračkog tijela, iz DPS pribjegli potrazi za neutralnim personalnim rješenjem kojem će se adresirati suštinski izborni poraz liste koju će nositi uništitelj Cetinja, DPS.

,,Dugujete građanima reći da li je Obod ugašen zbog rukovodstva te fabrike ili zbog Vlade na čelu sa Milom Đukanovićem i da li su funkcije u Vladi Đukanovića posljednji direktori Oboda dobili zato što su uništili Obod?”, zaključuje se u reagovanju cetinjske URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
CAR
06.11.2021-21:27 21:27

Nista se vi iz URA SPLACINE IZDAJNICKE ne sjekirajte za DPS I  OBOD znat ce mo vas kaznit 5 DECEMBRA onaj za 5 SEPTEMBAR sta ste nam zla nacinjeli nikad zaboravit a oprostit ce mo vam kad odsluzite kazne u SPUZ za ona zla koja ste nam nanijeli TROVANJEM I RANJAVANJEM!

Mila
07.11.2021-12:50 12:50

To sigurno najbolje zna vas funkcioner koji je godinama bio direktor mnogih republickih ustanova i predsjednik opstine Cetinje ,decenijski clan DPS a.