Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Cetinjska URA o konferenciji DPS-a: Za partiju sjaj, za građane očaj

“Ne znamo je li zbog sramote koja je nanešena Cetinju nakon dovođenja batinaša u toku izbornog dana 2017. godine ili apsolutne nezainteresovanosti za Cetinje nakon njegovog uhljebljenja u Podgorici. Treba biti izuzetno bezobrazan, pa nakon svih lažnih obećanja, prevara i obmana, govoriti Cetinjanima o pozitivnim rezultatima DPS-a. Ne treba taksativno pobrajati sva lažna obećanja kojima je DPS ulazio u kampanju i koje iz godinu u godinu obećava”, poručuju oni

Izborna konferencija Demokratske partije socijalista na Cetinju bila je prilika da se nakon dvije godine hibernacije, ponovo oglasi Opštinski odbor DPS Cetinje a da se predsjednik odbora, nakon dvije godine izostanka, ponovo pojavi u gradu, saopštili su danas iz cetinjske URE.

“Ne znamo je li zbog sramote koja je nanešena Cetinju nakon dovođenja batinaša u toku izbornog dana 2017. godine ili apsolutne nezainteresovanosti za Cetinje nakon njegovog uhljebljenja u Podgorici. Treba biti izuzetno bezobrazan, pa nakon svih lažnih obećanja, prevara i obmana, govoriti Cetinjanima o pozitivnim rezultatima DPS-a. Ne treba taksativno pobrajati sva lažna obećanja kojima je DPS ulazio u kampanju i koje iz godinu u godinu obećava”, poručuju oni.

Sa druge strane, kažu, u stvarnom životu, odavno se vide negativne reperkusije vladavine DPS-a u Prijestonici i to prazne ulice, nezapošljenost, odlazak mladih ljudi i prazne škole, puni stopovi sezonskih radnika koji svakodnevno odlaze za Budvu i Podgoricu, dug od 35 miliona eura, loša infrastruktura, psi lutalice, isključenja vode, nebriga o NP Lovćen i zapuštenost lokalnih parkova.

“Konvencijia i govornici su jasno potvrdili da u cetinjskoj vlasti dominira nesloga i sujeta na nekolika nivoa: unutar samog cetinjskog DPS-a (između „starog“ i „novog“ rukovodstva), između pojedinaca iz cetinjskog odbora i pojedinaca iz centrale DPS koji su koordinatori za Cetinje, te i između koalicionih partnera cetinjskog DPS-a i SD-a”, smatraju u cetinjskoj URI.

Dodaju da su predstavnici DPS-a mašući zastavama pokušali prikriti sva nedjela koja su sinonim njihovog upravljanja Prijestonicom, vrijeđajući tako inteligenciju Cetinjana, ali i emociju onih iskrenih patriota koji su podnijeli istinsku žrtvu za našu državu.

“Ipak, činjenično je stanje da poslije dekoracije glavnih saobraćajnica u gradu, sadnje cvijeća, promjene sijalica, kuda jednom u pola godine prolaze funkcioneri iz Podgorice, iza njih dan kasnije ostaje pustoš u kojem tokom ostatka godine žive Cetinjani, zaboravljeni do novih izbornih aktivnosti i uljepšavanja oronulog grada”, zaključuju u saopštenju iz cetinjske URE.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve