Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćerka Krivokapića vodi glavnu riječ u Beranama: Šef pokreta ”Berane sad” PRELETAČ Premović prozivao njenog oca, a sad su u dilu!

Aktivnosti vezano za formiranja opštinskog odbora ovog pokreta koordinirala je ćerka odlazećeg premijera Jelena Krivokapić. Ona je u petak snimljena u društvu šefa pokreta ''Berane sad'' Mladena Premovića, ekstremnog svetosavca koji je do skoro pljuvao po njenom ocu.

Opština sa najizraženijim velikosrpskim glasačkim tijelom u državi – Berane, bila je juče poprište promocije novoformiranog pokreta “Berane sad”, koji su podržali predsjednik odlazeće najgore vlade u istoriji Zdravko Krivokapić, kao i odlazeći ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Time je i zvanično potvrđeno da su slični pokreti u Nikšiću, Herceg Novom i Mojkovcu bili pod patronatom Krivokapića, iako je on uporno lagao javnost ističući da nema veze sa njima.

Sada trio destruktivaca koji su ukopali Crnu Goru u proteklih 15 mjeseci osniva pokret u Beranama, za izbore koji su planirani za naredni mjesec. Kako saznajemo, aktivnosti vezano za formiranje opštinskog odbora ovog pokreta koordinirala je ćerka odlazećeg premijera Jelena Krivokapić.

Ona je u petak snimljena u društvu šefa pokreta ”Berane sad” Mladena Premovića.

Premović je ekstremni svetosavac, sa tendencijom ka negiranju genocida, nekada je bio funkcioner Nove srpske demokratije i DF-a, a bio je aktivista koji je uvijek prvi na barikadama i protestima. On je ipak ono što se u politici zove preletač, što je i sam priznao sinoć na promociji pokreta, jer iz DF-a sada prelazi u skute Krivokapiću koga je nekada žestoko prozivao.

Ovaj novopečeni lider partije propalog premijera i nesposobnih, korumpiranih ministara, bio je u prvim redovima na protestu kada je na inicijativu Krivokapića smijenjen ministar pravde Vladimir Leposavić. Tada je govorio da će ukoliko razriješe Leposavića “imati problem sa nama koji su ga tu doveli”. Izgleda da je Premović promijenio mišljenje, pa je sada sklopio dil sa Krivokapićima, a juče mu se zvanično i izvinio.

Ukopavanje države odlična preporuka za formiranje partije

Premović se prošle godine povodom smjene Leposavića obratio na skupu građana riječima.

“Da poručimo premijeru Krivokapiću da je izigrao naše povjerenje i da ne smije da se bavi nikakvim metodama i da prati strane interese već da mora da poštuje volju naroda koja ga je dovela na mjesto premijera. Ako je on nas, pod znacima navoda, prevario, apelujemo na poslanike koji jedini ovo mogu da spriječe, kad ova inicijativa dođe u Skupštinu za razrješenje Leposavića, da ga ne smiju razriješiti. Ako ga razriješe imaće problem sa nama koji smo ih tu doveli. Ako padne Leposavić, padaće Vlada. Leposavić nije ništa rekao do ono što mi svi mislimo. Ne mi nego 200.000 Srba u Crnoj Gori”, govorio je on.

Negator genocida u Srebrenici

Prema njegovim riječima, Sud u Strazburu je rekao da u Srebrenici nije bilo genicida.

“Jasna poruka Krivokapiću, poslanicima većine i Abazoviću da stave prst na čelo i dobro razmisle šta će da radi kada na dnevni red dođe smjena Leposavića”, zaključio je on.

Premović je prošlog mjeseca govorio i na skupu u Beranama. Tada je pored Krivokapića napadao i potpredsjednika SNP-a Dragoslava Šćekića, koji je nekad bio predsjednik opštine Berane. Nezvanično se govori da je Premović navodno dobijao poslove od opštine Berane dok je predsjednik bio upravo Šćekić.

Spekuliše se da bi Premović mogao da ima i neke informacije o sječi šuma po sjeveru države!

Imao je i zapaljiv govor u junu 2020. godine u Beranama, na skupu u okviru litijaških protesta širom CG, kada je u jednom momentu govorio i o sukobu sa policijom.

Ono što je pohvalno za Premovića jeste podatak da je otkrio da je prošle godine ubijena mečka.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
27.02.2022-07:41 07:41

Premović je postavljen na mjesto predśednika pokreta iz dva razloga i to:
1. da pokažu da Izdaja nije grijeh i da se isplati .
2. Da svijema pokaže pravac kojim će se krećati novi pokret, a to je četničko popovska magistrala…

gagi
27.02.2022-08:02 08:02

A Jelena Krivokapic scer Zdravinja boce vodi glavnu rijec i po Beogradskim splavovima u sitne sate uz alkohol “zaradjujuci”podebeli novac na onu rabotu,karakter samo takvi i “dika”tajova zovi Sergeja.

džudović
27.02.2022-08:31 08:31

Vidim da je egzotično obučena (pogledajte cipele) gospođa Krivokapič prisustvovala političkom skupu. Izgleda da je familijarni konsenzus: svi u politiku. Dopalo se Krivokapićima da kradu pod okriljem politike.

gagi
27.02.2022-16:39 16:39
Reply to  džudović

Aoo,a to je TUKA(curka)otkinutih krila,seljacka zivotinja pii

Ba*Cg111
27.02.2022-09:30 09:30

SPermović i Rukoljupka,strašan četnički tandem.

MARA
27.02.2022-11:54 11:54

OVAJ MANGUP JE KUPIO U PG STAN OD 100 000.SVE NEKI POSTENI LJUDI.

Mongolija
27.02.2022-11:55 11:55

Da li neko zna odakle je Krivokapićeva žena. Ja bih kazao, po oblačenju, da je iz Mongolije ili peruanskih visoravni.. Đoko Orlandić

gagi
27.02.2022-16:40 16:40
Reply to  Mongolija

Znam ja sa Tuske pijace prodavala je zavjese.

Za Đoka
27.02.2022-16:27 16:27

Ta je žena Zdravkova rodila pozamasni broj dece I sve vaspitala kako treba a ne mesa se u politiku. TO SU PRAVE CRNOGORKE!