Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: URA − od televizora do ”kripte”!

''Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle''

Kako stoje stvari, GP URA, nakon što završi svoju karijeru nakon narednih izbora, moći će da otvori prodavnicu bijele tehnike, saopštio je generalni sekretar SD-a, Miloš Čelanović.

“Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle”, kazao je on i dodao:

“Možda je rad u sektoru za peglanje najzahtjevniji trenutno jer ovo što smo imali priliku da vidimo i čujemo od strane visokih funkcionera URE je toliko izgužvano (a i zaprljano) da nijedna pegla ne pomaže. A što se prljavštine tiče,možda je neko dobio veš-mašinu, ko zna!?

Takođe, uz ovu radnju vidim neki manji ugostiteljski objekat koji posjeduje licencu za prodaju duvanskih proizvoda (u magacinu ima skoro cijeli šleper pa da se ne baci).

I za kraj…neka knjigovođa ove prodavnice zna da će imati privilegiju voditi bilanse u kožnim rokovnicima, vjerovatno sa zelenim omotom-nek’ miriše na ekologiju”, naveo je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve