Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Skromni patriota Todorović

Funkcioner SD-a reagovao je nakon što je Odbora direktora ToMontenegro, objavio Ugovor o radu sa izvršnim direktorom Predragom Todorovićem.

Ne znam koja je pozadina ali direktor ToMontenegra ponovo je jedna od glavnih tema današnjih stranica portala u Crnoj Gori. A razlog je poznat. Ne, nije uspješan rad kompanije već sada i uveliko poznata primanja ovog eksperta. Najplaćeniji prodavač avio-karata na svijetu! A plaćamo ga mi dragi sugrađani, saopštio je funkcioner Socijaldemokrata Crne Gore Miloš Čelanović.

Funkcioner SD-a reagovao je nakon što je Odbora direktora ToMontenegro, objavio Ugovor o radu sa izvršnim direktorom Predragom Todorovićem.

“Troškovi ovog skromnog patriote koji je došao iz Pariza jer obožava Crnu Goru izgledaju ovako: -neto plata 4.400 (bruto Coca 7000) eura -bonusi koje je do sada već ostvario 50.000 eura (tu je i bonus od 20.000 koji je Todorović dobio kad je poletio prvi avion-kao da čovjek vodi udruženje ribara pa treba barka da poleti-naravno da ce avion poletjeti ako vodite avio kompaniju”, poručio je Čelanović.

Pa dodao:

“Zakup stana 1.000 eura, zakup kancelarije 14.000 eura, poslovni automobil, troškove goriva i telefona nećemo računati jer bi se izgubili u velikim brojkama koje sve vrte oko ovog skromnog momka”, istakao je Čelanović.

Kako kaže, uz to valja napomenuti da nijedan ovaj “skromni prihod” nije vezan za poslovanje kompanije koja je, “već za šest mjeseci u minusu 1,4miliona eura”!

“I tako svakog mjeseca. Kao na Champs-Élysées”, zaključio je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
01.10.2021-18:37 18:37

Ovoliku platu ne bi imao ni da radi u Lufthanzi…