Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Čelanović: Premijer pokazao da njegova Vlada nije u stanju ni pet odsto auto-puta da izgradi

Istakao da za završetak ovog posla “eksperti” nisu stvorili ni osnovne preduslove, a za početak bi bilo korisno usvojiti budžet

Premijer Zdravko Krivokapić je konačno obratio pažnju na ovozemaljske teme. Nakon priznanja da je naslijedio 95 odsto završenog najvećeg projekta u Crnoj Gori i nesposobnosti da isti privede kraju – normalno je da se javlja pesimizam, saopštio je danas predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata u Kotoru Miloš Čelanović.

On je istakao da za završetak ovog posla “eksperti” nisu stvorili ni osnovne preduslove, a za početak bi bilo korisno usvojiti budžet.

“Da napomenem: Jedina smo zemlja u Evropi koja nema budžet”, poručio je lider kotorskog odbora SD.

Kako je dodao, to što nije u stanju da završe ni pet odsto onoga što su završile prethodne Vlade govori o sposobnostima raštimovanog orkestra zvanog “ekpertska Vlada”.

“Spustite se na zemlju i vidjećete probleme poput povećanja nezaposlenosti, poskupljenja cijena svih životnih namirnica, nedostatka direktnih investicija, odumiranja malog i srednjeg biznisa itd… Za kraj jedan dobronamjeran savjet: Prihvatite odgovornost koju nosi vlast i počnite da radite kako bi Crna Gora mrdnula sa ivice ponora na koju ste je doveli u veoma kratkom roku”, poručio je Čelanović.

Predsjednik Vlade obišao je danas sa ministrom kapitalnih investicija Mladenom Bojanićem prioritetnu dionicu auto-puta od Smokovca do Mateševa, te saopštio da je do sada završeno 95 odsto radova. Ipak, rekao je da ne može da iskaže optimizam, te da je na gradilištu zatekao veoma mali broj radnika iz Kine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve